Publikováno Červenec 8, 200817 r ahojte chcem si skusit tuto sportova sedacka za celkom dobru cenu,vy co hovorite na to?
Červenec 8, 200817 r No radeji bych nasetril a koupil polohovatelnou, v tomhle budes pekne trpet a to nemluve o delsich trasách.Tot muj nazor....
Červenec 8, 200817 r mno Asi to bude o zvyku, ale ja jsem zastancem polohovatelne. Takhle tam sedis jak ve vlaku...
Červenec 9, 200817 r No u nas bola taka polohovatelna sedacka v akcii za cca 4500Kc. To je urcite lepsie ako 2.5tis za pevnu. A aj flojdi nemaju radi nepolohovatelne, pri polohovatelnej sa na nic nepytaju (vacsinou).
Červenec 9, 200817 r Pevné sedačky jsou pro hubeňoury. Dovnitř to jde, ale přes ten pevný okraj se potom dostat ven... Taky v zimě se třeba dost blbě oklepávají boty...
Červenec 9, 200817 r kamarád má pevné sedačky a autině a leze tam jak do tanku, docela obtížné ale myslím že tahle je za super cenu a kvalita taky nebud nejhorší http://tcoshop.com/product_info.php?cPath=...oducts_id=12038 Upraveno Červenec 9, 200817 r od raob design airbrush
Červenec 19, 200817 r Pekne vykoureny sedacky,uplny hnus jak do toho budes lest nebo vylejzat?? Me to pripada jako kdybis sedel v lavoru a co na delsi trate. To radsi si nech v neaky fa precalounit treba u MAD-u
Červenec 20, 200817 r no ty pevné jsou na delší trasy uplně na nic, strašně bolí v zádech ale ty polohovací to je paráda našel jsem fakt za super cenu pár sedaček Jacky chtějí za obě jen 6790kč s daní včetně montážních konzol http://www.v3tuning.cz/zbozi/5947/Sportovn...New----5947.htm Upraveno Červenec 20, 200817 r od raob design airbrush
Červenec 21, 200817 r No tie vyzeraju dobre. Len skoda, ze nepisu na ich stranke, ci maju aj Ecko (pre pripad, ze by sa zapacili policajtom pri kontrole).
Červenec 21, 200817 r No není lepší koupit origo sport nebo RS sedačky než tyto Vedení maj dobrý a jsou pohodlný na rozdíl od výše zmiňovyných
Červenec 23, 200817 r Autor aha tak bu si kupim od FK cca 8000.- par alebo dam si vycalunit povodne sedacka na RS staci mi aj predne dva neviete kolko to stoji?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.