johnxx Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Prosim o radu, jak se ve VAGu nastavujou otacky volnobehu, jedna se o motor 1.6 55kw. Nejaky postup jak na to. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 žádný není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdasR32 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) tak tak jak rika cosby. Editováno: 9. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 8. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ok a kdyz me to lita na 500 ot./min, tak to asi neni dobre.Vycistil jsem klapku, ale nepomohlo to, delal mi to asi pred rokem kamos pres VAG, nejaky zakladni nstaveni nebo co to bylo, VaG kabel uz konecne mam, ale neumim s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 tak kabel by bol uz sa treba len naucit pouzit funkciu HLADAT lebo je to tu asi XY-krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 8. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Funkci hledat znam a pouzivam, jen se mi nechce ted v noci procitat miliony slov, kdyz tohle je jednodussi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 To nie je o citani milionov slov, treba hladat "zakladni nastaveni" klapky po vycisteni a popis tu bol. Este lepsie je mat k VAGu aj VIS, kde mas napisane ako na to a nemusis zakladat zbytocny prispevok... Dalsia vec je, ze ked nevies s VAGom robit, najdi si kamarata, ktory to vie a nauc sa to pri nom, cez forum sa to tazko uci. Aby si si nieco nedosr*l. Potom budes nadavat, co Ti tu poradili a nebudes mat pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.