Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosim o radu, jak se ve VAGu nastavujou otacky volnobehu, jedna se o motor 1.6 55kw. Nejaky postup jak na to. Díky

žádný není

tak tak jak rika cosby.

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku

• Autor

Ok a kdyz me to lita na 500 ot./min, tak to asi neni dobre.Vycistil jsem klapku, ale nepomohlo to, delal mi to asi pred rokem kamos pres VAG, nejaky zakladni nstaveni nebo co to bylo, VaG kabel uz konecne mam, ale neumim s tim.

tak kabel by bol uz sa treba len naucit pouzit funkciu HLADAT lebo je to tu asi XY-krat

• Autor

Funkci hledat znam a pouzivam, jen se mi nechce ted v noci procitat miliony slov, kdyz tohle je jednodussi

To nie je o citani milionov slov, treba hladat "zakladni nastaveni" klapky po vycisteni a popis tu bol.

Este lepsie je mat k VAGu aj VIS, kde mas napisane ako na to a nemusis zakladat zbytocny prispevok... :p

Dalsia vec je, ze ked nevies s VAGom robit, najdi si kamarata, ktory to vie a nauc sa to pri nom, cez forum sa to tazko uci. ;)

Aby si si nieco nedosr*l. Potom budes nadavat, co Ti tu poradili a nebudes mat pravdu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.