Publikováno Červenec 12, 200817 r Zdravím, mám vydřenej potenciometr ve škrtící klapce. Připadá mi zbytečný kvůli jedný malinký součástce měnit celou klapku a chtěl bych vyměnit jen ten potenciometr, není tady mezi přítomnými nějaký šikula kterej to umí, nebo je schopnej poradit jak na to. Jsem z Krkonoš, OI 2.0 AQY r.v. 1999 . Upraveno Červenec 12, 200817 r od Jenyk
Červenec 22, 200817 r Zdravím, mám vydřenej potenciometr ve škrtící klapce. Připadá mi zbytečný kvůli jedný malinký součástce měnit celou klapku a chtěl bych vyměnit jen ten potenciometr, není tady mezi přítomnými nějaký šikula kterej to umí, nebo je schopnej poradit jak na to. Jsem z Krkonoš, OI 2.0 AQY r.v. 1999 . To by mě také zajímalo.....
Červenec 30, 200817 r otázka je zda seženeš díl??????a výměna podle provedení ......muže to být nabodovaná a zalité....Mrs.
Červenec 30, 200817 r Zdravím, mám vydřenej potenciometr ve škrtící klapce. Připadá mi zbytečný kvůli jedný malinký součástce měnit celou klapku a chtěl bych vyměnit jen ten potenciometr, není tady mezi přítomnými nějaký šikula kterej to umí, nebo je schopnej poradit jak na to. Jsem z Krkonoš, OI 2.0 AQY r.v. 1999 . Jak jsi poznal ze je uz vydreny? Nejde nastavit? napis vice
Srpen 2, 200817 r Autor Jak jsi poznal ze je uz vydreny? Nejde nastavit? napis vice Tak tak, VAGem nejde nastavit.
Srpen 5, 200817 r Zdravím, mám vydřenej potenciometr ve škrtící klapce. Připadá mi zbytečný kvůli jedný malinký součástce měnit celou klapku a chtěl bych vyměnit jen ten potenciometr, není tady mezi přítomnými nějaký šikula kterej to umí, nebo je schopnej poradit jak na to. Jsem z Krkonoš, OI 2.0 AQY r.v. 1999 . nazdar vsetko ide vymenit len kto ti preda samotny potenciometr to neviem.mas este mechanicku klapku ovladanu lankom ze?takze maximalne ti kolise volnobeh.
Srpen 5, 200817 r Autor nazdar vsetko ide vymenit len kto ti preda samotny potenciometr to neviem.mas este mechanicku klapku ovladanu lankom ze?takze maximalne ti kolise volnobeh. Tak tak mám ještě lanko a kolísá volnoběh.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.