Kubic Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ztratil jsem náhradní klíče k Fábii. Proto jsem si řekl, že by bylo dobré nechat si přidělat nové. Přišel jsem do autorizovaného servisu Škoda a velice ochotné paní jsem zdělil svou touhu po novém klíči Paní se mě zeptala, zda mám VIN ... VIN jsem měl a nadiktoval jí ho. Dále se zeptala, zda mám štítek k imobilizéru ... Bohužel to nemám. Nevadí napíšem si o něj do Škodovky. Tak to je vše, za 10 dní si přijďte pro klíček Docela mě překvapilo, že paní nechtěla mé údaje, techničák, servisku, nebo něco podobného. To auto ani není psaný na mě Takže pokud se Vám bude líbit na parkovišti nějaká Škodovka, opište si VINko a zajděte do autorizovanýho servisu, kde Vám do 10ti dnů udělají klíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Třeba to budou chtít při výdeji.. Já ho dostal taky podobným způsobem ale v tom servise jsem už starej známej - pečenej vařenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 A jaká je cena? po mně chtěli v klíčníctví v Ostravě 2500 kč!! Pálka jak c.p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 U mě za ten klíček chtěli 3tis něco (tuším 3200). Prostě klasika vystřelovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 tak ak pri vydaji teda preberani noveho nebudu chcet udaje s technicakom tak su to k..... p.s.: kua zeby som si na nasom parkovisku vymenil novu octavku za moje farba podobna no za tie 3000 je to super cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 jedna otázka: nemusí se potom taky klíč přizpůsobit-spárovat s ŘJ? A to asi tak snadno někomu cizímu nepůjde? Nebo se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Presne tak, bez prizpusobeni ti ten klic stejne bude k nicemu... Respektive kdyz bude mit auto zamky, tak s nim odemknes, ale nenastartujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 bude ho treba prispôsobiť, immo a dialku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 15. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Tak spárovat ho potom určo musí, ale i tak mi přijde přístup ke klíči docela snadnej. Nic už po mě prý chtít nebudou. Prostě zaplatím a nashle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Tak to je hustýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 když tak nad tím přemýšlím, tak známé teď v Brně ukradli benzín z Fábky (přes víčko, nádrž navrtaná nebyla). Tak minimálně pro benzín nebo naftu v tuto pohnutou dobu ty klíče dobré budou ... je to bordel velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 dobre nenastartuje ale otvori dvere a to myslim ze tiez staci nato aby si nieco zobral, tak to potom naco zamykat auto ked niekto prijde opise vin a ma kluc potom prijde ako do svojho otvori a zobere si co potrebuje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Proto nemam na aute zamky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Když jsem nechal dodělávat klíč na autí mojí (Fiat Punto), tak chtěli kopii velkého techničáku, kopii OP. Teprve až pak udělali duplikát, a neplačte s cenou za klíč u škodovky, protože ve Fiatu nechala za obyč klíč bez dálky přes 3.200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 když tak nad tím přemýšlím, tak známé teď v Brně ukradli benzín z Fábky (přes víčko, nádrž navrtaná nebyla). Tak minimálně pro benzín nebo naftu v tuto pohnutou dobu ty klíče dobré budou ... je to bordel velebnosti Když jsem nechal dodělávat klíč na autí mojí (Fiat Punto), tak chtěli kopii velkého techničáku, kopii OP. Teprve až pak udělali duplikát, a neplačte s cenou za klíč u škodovky, protože ve Fiatu nechala za obyč klíč bez dálky přes 3.200,- Myslím, že právě kvůli ceně je to s tou nádrží blbost - nemá smysl si za litr nechávat dělat klíč k nádži každé jednotlivé škodovky. Zvlášť když ani nevíš kolik paliva je uvnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) Je tady pár názorů k čemu mi ten klíč bude když není spárovanej. Co třeba otevřít auto, odemknout zámek volantu a nechat se odtáhnout?? Jasně hoši, bez spárování je mi k ničemu A pokud budu mít zamčenou zpátečku, stačí sešlápnout spojku a nashle ... Jinak cena klíče cca. 1100Kč + ovladač k dálce (SAFE systém) ten má naštěstí kámoš. Editováno: 18. Červenec 2008, autor: Kubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Jednou jsem pravděpodobně zapomněl zavřít dveře, páč ráno jak jsem došel k autu otevřu no problémo dveře.. Pak vidím otevřený veškerý schránky.. Ale víte co si vzal?? Prd.. Pár tam mám všude akorát bordel, nabíječku na navi.. Vše zůstalo - 100kč, cigára, papíry ze servisu, držák na navi.. To nevím jestli by se někomu vyplatilo dělat kvůli tomuhle klíčky.. Ted nevím jestli alzhajmr a nebo to někdo otevřel.. Každopádně to že to vystavěj jen tak je hold blbý Třebas to bude servis od servisu.. Kubas: tak máš svoje klíčky naproto bez dokladů nebo ještě nejsou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 21. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Jednou jsem pravděpodobně zapomněl zavřít dveře, páč ráno jak jsem došel k autu otevřu no problémo dveře.. Pak vidím otevřený veškerý schránky..Ale víte co si vzal?? Prd.. Pár tam mám všude akorát bordel, nabíječku na navi.. Vše zůstalo - 100kč, cigára, papíry ze servisu, držák na navi.. To nevím jestli by se někomu vyplatilo dělat kvůli tomuhle klíčky.. Ted nevím jestli alzhajmr a nebo to někdo otevřel.. Každopádně to že to vystavěj jen tak je hold blbý Třebas to bude servis od servisu.. Kubas: tak máš svoje klíčky naproto bez dokladů nebo ještě nejsou?? Klíček už mám dneska jsem si pro něj byl. Ve výdejně by mi ho bez problémů dala a šel bych. Jen jsem si ho chtěl nechat spárovat, tak jsem musel za technikem - to už brali jako zakázku, tudíž si opisoval moje nacionále a údaje o vozidle. Kdyby šlo jen o ten klíč, tak bych ho dostal v pohodě bez jakéhokoliv prokazovaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 U starší fábie co jsem měl jsem dostal ke klíčům takový delší plastový štítek (dokonce zavírací) s nějakými kódy.. jestli tuším správně, tak to měly být kody právě pro vytvoření kopie klíče a imobilizéru. Teď mám novou fabii (2011) a nic takového jsem k autu nedostal. Nevíte jestli se to teď už řeší jinak, nebo mi to zapomněli v prodejně dát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Asi bych se tam na to došel zeptat, nebo napiš do sekce fabia II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Je to zvláštní, že po člověku nechtěli nic jiného, než VIN. Já jsem dostal též náhradní klíč od svého auta (bez centrálu, jen na odemčení a nastartovaní) a u toho mám samozřejmě i ten kod, na vyrobení nového klíče a bylo mi řečeno, že bez tohoto kodu mi prostě nový klíč neudělají, ani kdybych se zbláznil. Asi taky proto, že je to i k imobilizéru. Nic méně, opravdu .. zloděj, který by dal za vyrobení klíče 3200 kč kvůli jedné Fabii, aby si vzal nabíječku, rádio apod., to by musel být dobrý blázen, páč by za to nikdy nedostal tolik peněz, aby se mu to vůbec vyplatilo A myslím, že gangy, které kradou Fabie, mají mnohem lepší, jednodušší a levnější varianty, jak si otevřít jakoukoliv Fabii, na kterou si ukážou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.