lackoslav Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Chcel by som poradiť s montážou automatického zapínania svetiel do octavie. Návod je mi síce jasný, ale nie som si istý s elektroinštaláciou auta. Montoval to niekto? Bol ba som vďačný za nejaké foto (pripojenie na RJ a tak...) Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 hlavne daj nejaky mont návod k tomu čo máš ak máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Návody na montáž sú tu. Potrebujem poradiť s pripojením vodičov označených ako "15" a "D". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Ved na scheme to mas podla mna dostatocne popisane. D-cko v octavke nie je vyuzite (pisu, ze odstrihnut, ja by som to len zaizoloval) a 15-ka ma ist na poistku c.7, kedze podla podpisu mas MR02. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 hlavne daj nejaky mont návod k tomu čo máš ak máš 15 tku najdeš uplně lehce. Když je spinačka vypnutá tak do ní nejde napětí a když je zapnutá tak do ní jde napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robič Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Zdravim ja som si toto OSV-2VW dal montovat asi zhruba pred rokom nemal som stim problem as doteras pri prvom otoceni klucika sa maju rosvietit len parkovacky a nedavno mi to zacalo blbnut ze uz pri prvom otoceni sa mi rosvetia hned svetla stretavacie nevie mi niekto poradit preco?A ako odstranit chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 zkus poklepat na RJ (osv-2vw) nejspis v ni zustalo prilepene rele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robič Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 No skusal som po tom klepat a nic aj som to poodpajal a zapojil znova a ziadny vysledok.Nejake dalsie rady ja neviem co uz by som stim robil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 vyndej z auta, rozeber, nafot a pak se mozna uvidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robič Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Praveze rozoberat to este nechcem lebo to mam este v zaruke a chcel som zistit ci sa ta chyba da odstranit.Ak nie tak to budem musiet dat reklamovat len neviem ako to bude stou reklamaciou ked mne to montoval kamarat dobre sa rozumie elektrike a v zarucaku je kolonka na potvrdenie od instalacnej firmy neviem ci je to nutne tam mat tu peciatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.