Publikováno Červenec 21, 200817 r Chci se zeptat jaký přípravek je dobrý použít na odstranění přebytečné vody v nádrži? Mám na mysli zkondenzovanou vodu nebo jak to nazvat. A taky mám dotaz jestli to může souviset s tím že když stojím na místě a i klidně se zahřátým motorem tak mám pod autem na konci u výfuku na zemi mokrý flíček.
Červenec 24, 200817 r Tak prvni dotaz nevim,neco se ale prodava.Druhy dotaz,pri horeni vznika take vodni para,ta se ve vyfuku srazi,takze muze kapat,zadni cast vyfuku je o hooodne studenejsi nez spaliny v tom miste,normalka.
Červenec 24, 200817 r Co já vím tak se používal Velfobin, ale to je spíše na to aby voda v zimně nezamrzala. a podle mého pokut nějaká voda v benzinu je tak ji čerpadlo natáhne i s benzinem.
Červenec 30, 200817 r spolehlivě retech,koupíš ho ve škodovce za 250 kč. koupil jsem si přísadu proti zamrzání od sheronu a od té doby jsem několikrát zůstal viset,tak mně to nasr... a přes kolegu ze škody jsem zjistil tento přípravek a pak už jsem měl klid.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.