mysterx888 Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 (editace) ahojte mam uz v auto kable(slabsie) ale stale mi to rusi nieco(pistianie),z ktore strane by som mal natiahnut (pri vodic alebo vedla vodic) + kable/- kable/3xsignalovy kable?mam octavia I tour r.v.2004 1.6 75ke.dakujem za kazdu radu! Editováno: 22. Červenec 2008, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 ja mam u řidiče +,-,u spolujezdce mam signalovy a nepiska nic....zkus to tak.popřipade kup nejaky odrušovaci člen či co,kamoš to kupoval v hadexu za par kaček!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 mam tak ako ty a tak by mal byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckies Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 mam tak ako ty a tak by mal byt? Jj tak by to mělo být, signálový kabely oddělený od napájecích. Já to tak mám a mám napájecí kabely dotažený až na baterku a všechno v lati akorát by to chtělo už lepší zesík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 (editace) Ahoj napájecí kabel od baterky veď práhem u řidiče a nejlepší je zesík ukostřit vzadu v kufru aby jsi i kostru nemusel táhnout od baterky až do kufru,no a signálový kabely natáhni práhama u spolujezdce.A dávej si pozor někdy se to může dotýkat v kufru a kvůli tomu to píská.kdyby jsi potřeboval nějaký rady tak mi klidně napiš SZ a já ti poradím do oktávky už jsme několik music dělal Editováno: 28. Červenec 2008, autor: radekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 (editace) ...baterka u Octavie je ale v levo tak proč tahat kabel v pravo... proč to dávat na sebe...toto by byl případ Fabie Editováno: 28. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Ahoj napájecí kabel od baterky veď práhem u spolujezdce a nejlepší je zsík ukostřit vzadu v kufru aby jsi i kostru nemusel táhnout od baterky až do kufru,no a signálový kabely natáhni práhama u spolujezdce.A dávej si pozor někdy se to může dotýkat v kufru a kvůli tomu to píská.kdyby jsi potřeboval nějaký rady tak mi klidně napiš SZ a já ti poradím do oktávky už jsme několik music dělal tak bych to nedelal!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinc Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Ja jsem tahal ted nedavno kabely od baterky az do kufu jednou stranou. Mam octavku kombika.Tahal jsem kabely 16mm2 a signalovy vodic spolu s nema k tomu jeste kabel na ovladani zesiku (volume). Tak tak mi to tam vlezlo tahat vetsi prurez tak to bych tam asi nedal. Nemam zedny brum zadne piskani proste cisty zvuk. Rozhodne bych natahl jen jeden ale oba a nepripojoval bych to kostru nekde z kufru to je blbost. Kdyz budete chtit tak jak budu mit cas tak vam to nafotim i s delanym basakem primo na miru kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 fotos hod,se radi podivame..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 omlouvam se,ale jestli jste si nevšimli tak jsem se překlepnul chtěl jsem napsat u řidiče už jsem to opravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 teďka o víkendu budu osazovat svojí oktávku novou musik celou zástavba bude osazena nejvíší řadou od americké firmy Crunch tak to všechno nafotim a taky to sem hodim.jinak nevim proč píšeš že kostřit v kufru je blbost když to neni pravda.Bych tě chtěl vidět kdyby jsi měl ukostřit 3 zesíky s větším výkonem a neměl by jsi druhou baterku v kufru jak od tich zes.taháš 3krát kabel 25mm do předu k baterce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 omlouvam se,ale jestli jste si nevšimli tak jsem se překlepnul chtěl jsem napsat u řidiče už jsem to opravil ...v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 teraz rozmyslam ze dam tam but 2x50qmm alebo 4x50qmm,prosim o radu kde sa mi to zmesti?pod koberec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) Tak tohle budeš muset dát pod koberec to se ti do práhu nevejde edit: citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Editováno: 30. Červenec 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 a na stranu vodic?asi musim aj vrtat co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 lepší by jsi měl kdyby jsi nátáh do kufru jeden kabel 50qmm od baterky a do kufru dát distribuční blok a z toho by jsi si roztáh dálší kabely.Prosimtě co tam budeš dávat za zesíky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 mam uz 35qmm na audison a JBL a rozmyslam ze dam tam 2x50qmm(1xplus a 1x minus)alebo 4x50qmm(2xplus a 2xminus)od baterky,takze mam tam audison SRx2S na hertz mille ML165 ,JBL GTO4060 na 2par sinuslive 240C,teraz mam uz len jeden DLD DL12,druhy som predal,lebo som nemal z coho krmit,a planujem si kupit nieco do 3KW alebo 2KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 já osobně bych natáh jednu 50qmm do kufru a tam bych to rozveď z distribučního bloku.A to kostříš na baterce??já kostřim normálně v kufru.Jinak kdyby si chtělnějakej pořádnej zes.tak jukni sem www.hifonics.cz určitě by jsi tam od Hifonicsu vybral něco máme to skoro vše skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 mame na SR MNC okolo 18000.-sk a hifonics budem brat z USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.