Publikováno Červenec 23, 200817 r Ahojte,mohl bych mit vyfuk z octavie RS, mám octavii 1.6 SR r.v.99, ale nevim jestli by tam pasoval...muzu ho met komplet i s lambdou nebo co...dam jej tam?
Červenec 23, 200817 r Nic tam nedavaj a mne predaj poslednu cast kde je koncovka . Upraveno Červenec 24, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Červenec 24, 200817 r Autor No prave ze to nechci,protoze mám svůj výfuk jeste original od r.v. 99, takže už je docela prorezly, dírku však ještě nemá. Proto bych chtěl tento cely výfuk a dat tam jen poslední díl,ale nevim jestli tam pasuje.
Červenec 24, 200817 r Na RSce bude větší průměr roury. A i kdyby si to tam napasoval, tak to nebude dělat motoru dobře, bude žrát a nebude mít výkon.
Červenec 24, 200817 r Ked da len posledny diel, tak na spotrebu a hlucnost to nebude mat ziadny vplyv, akurat bude musiet prisposobit ten vacsi priemer rury posledneho dielu na stredny diel. Zvysok (cast s lambdami a spol) je zbytocny, ten tam nepasuje.
Listopad 4, 200816 r vyuzijem tento prispevok tak sa pytam mam 1.6 75kw a rozhodol som ze tam dam supersprint posledny diel vyfuku len neviem ktory druh mi pasujem na 1.6 75kw aby bol rovnaky priemer golf III/golf IV/A3
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.