awe_cz Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Rano jsem prisel k autu, okynko vymlaceny, kapota pryc (OI/97). Zabit malo! (informacni hodnota nula, ale trosku se mi ulevilo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Soucitim,a rezal bych to taky devky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 A doprdele... tak to nasere. Kdybych videl cloveka, kterej mi z auta bere jen cepicky z ventilku, tak bych ho umlatil, i kdybych mel mit problemy kvuli tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 tak to hej... ked si predstavim ze idem k autu a vidim ako sa v nom vrta nejaky hajzel tak sa asi fakt neovladnem. na takych zkurvysynov ani nic ine neplati. sory za sproste slovo ale ine pomenovanie pre takych ludi proste nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Presne jak pises, na ne nic jinyho neplati. Clovek se o to stara jako o dite a pak prijde nejakej nenechavec, libi se mu moje radio, tak proc si ho nefouknout do svyho auta, co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 twe, kapota jo ? tak to je síííla.. řezat je málo ! Mě už 2x sundali červený čepičky, tak dávam obyč černý a je klid.. mrchy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 To awe cz : Je to sice v pr.eli a já bych reagoval asi stejně,ale buď rád, že ti zůstalo "celý" auto..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 26. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 To awe cz : Je to sice v pr.eli a já bych reagoval asi stejně,ale buď rád, že ti zůstalo "celý" auto..... S autem by neodjel, to mam zajisteny dobre. Kazdopadne mam fakt radost, odhad servisu je 25k - kdyz to porovnam s tim, za kolik ji ten hajzlik proda... ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 za haupnu a okno 25 ? twe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 26. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 za haupnu a okno 25 ? twe.. Autorizovanej servis, to mas kapotu, lakovani (metla), okynko, prace... vzhledem k tomu, ze to bude platit pojistovna, neresim to. Mam takovou spoluucast, ze bych se do ni se svepomoci nevesel - a nemam chut/cas to resit - uz takhle mne to stalo dost casu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Tomu vazne uz nerozumim... krade se i nohama, to vim, ale kapoty??? To je vazne neskutecnej humac! :wacko: :wacko: :wacko: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Něco potřebujou, tak si to prostě vemou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Konecnej ucet je 31k, ja 5k spoluucast, zbytek pojistovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tak to je celkem mazec!! Kvuli debilovi, kterej neumi nic jinyho, nez krast si prisel pro 5 litru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Od nadavani je tady plivarna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Jednou za cas prijde a zamyka... Ale trosku nespravne veci...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky