one-z Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Bože, proč tady vypisujete nějakej benzin a hliníkáče, to si myslíte, že to má vliv na převody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Aby si to mohol Rešo poriadne porovnať! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Wittmann hele no já netvrdím, že to je pravda, jen že to píšou v Dílenské učební pomůcce číslo 32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) V pohode, keby to tak bolo stačilo by prehodiť RJ motora alebo prehrať soft a mal by som 50kw. Bohužial to nie je také jednoduché. Tie vent. by až tak nevadili ved znesú chip ale to sacie potrubie a RJ. Editováno: 31. Červenec 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) Jendam velmi pekne ti dakujem ..... a vikino1 a aj tebe dakujem foto je dobre, velmi ste mi pomohli chlapci este raz dakujem Editováno: 31. Červenec 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WLK111 Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Mám taky 1,4mpi 50kw kombi a otáčky mi ukazují i na stejných gumách zhruba stejně. Jezdím na omv carerra 100 /když startuju:)/ jinak na lpg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 tak este jeden do zbierky : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 colins neviem ci mam chybu na aute ale ja tam nemam take okuliare !!! myslis ze mam ist do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 To tam strčil naschvál aby nebolo vidieť kolko mu to žerie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 amigo + vikino1 : tie okuliare mam, ked idem hladat na pumpe viecko benzinovej nadrze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Colins dik za foto vikino1 mas úpravdu teraz si to mozem lepsie porovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Stejně vy se máte, teď jsem akorát přijel domů a když sem viděl jak mi to při stovce točí 3100 (16V/74), tak sem si na vás hned vzpomněl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 colins: nevyhovaraj sa vsetci vidime ze tam mas troj ciferne cislo spotreby inak pri 130km/h mas 3500ot. tak to mas o kusok viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Stejně vy se máte, teď jsem akorát přijel domů a když sem viděl jak mi to při stovce točí 3100 (16V/74), tak sem si na vás hned vzpomněl... Teraz to sa sťažuješ alebo chváliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Ne že bych si vyloženě stěžoval, ale kdyby to točilo o trochu méně, třeba jako vám vaše MPI, bylo by to dobře, nejlepší by bylo kdyby tam byla šestka... Ale to bych toho chtěl moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Ty máš viac ot. a aj tak ti to menej žerie ako naše MPi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 jj, to máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 chlapci nieco tu smrdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 one-z: neboj aj ja by som si prial sestku teda lepsie povedane nieco medzi 2-hym a 3-tym prevodom hlavne co som teraz pobudol v tatrach kde je to kopcovite a zakrutovite. z 2 na 3 je dost velky skok ked ide clovek v kopci tam padaju otacky dole o 1500 a to je moc ked chce clovek to auto aby tahalo a netrapit tak sup znova za dva. cez horsky priechod vernar na dvojecke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 to houmr: Taky mi schází nějaký půl stupeň mezi 2. a 3. . Do mírných kopců většinou stačí otáčky nad 2000, ale jak je prudší kopec, je třeba tam mít alespoň ty 3000 ot. A někdy je právě i ta 3-ka málo, ale 2-ka je zase moc v otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Lancelot: nj teraz som bol tyzden v tatrach takze napr. cesta cez vernar 5km do 12% stupania zakrutovite cely cas za 2 a islo sa. teraz v tatrach som celkom povytacal auto bezne bolo 4t ot. je pravda ze to uz budilo pozornost pesich ludi co isli okoli tak sa pozerali. nuz ale co hadam to nebudem dusit skoro plny aby to islo ked to clovek vytocil tak stacila tretina plynu a krasne to tahalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 ja mam tiez ten problem .. a niekedy by sa mi hodil 2,5 stupen alebo 3,5 stupen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 ked chcete viac rychlosti tak si kupte kamiooooon a nie fabiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Nebo nabastlit převodovku z kamionu do fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 a kua prevodka s kamionu a este by som hrabal na 6-ke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.