Milli Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Zdravím lidi, Prý se dá dokoupit 6 stupeň na octavii. Má se prý přidělat někde k převodovce a 6 stupeň se řadí elektronicky. Nevíte někdo o co jde, zda se to dá koupit a existuje vůbec něco takového? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) jj,cena cca. 25000 Editováno: 31. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 No podobná téma sa tu už veľa krát rozoberala takže to tu niekde nájdeš. Niečo nájdeš tu Inak skúsenosti s montážou 6 stupňovej prevodovky má napríklad škodík - takže sekcia Vaša Octavia a tam to nájdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milli Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 vrs11 Děkuji ti za informace. Ta cena mě docela vyděsila,ale nic není zadarmo. Od Škodíka jsem něco četl, řešil tam něco z Leona jestli je to ono. Ještě jednou dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) Mám už skoro rok namontován 6tikvalt z Leona a je to super - líp to jede, větší spojka a nižší spotřeba. Mám jednu na prodej ( převodovka + spojka - jak nová + startér komplet za 12 tis ) ještě si k tomu musíš dokoupit poloosy z 6tikvaltu ( octávka, leon, golf IV - tdi i 1,8 turbo - ploosy sou stejné ) cena tak 4 - 6 tis za obě. Takže komplet to vyjde tak na 17 tis a když vezměš v úvahu to, že tvojí převodovku se spojkou, startérem a poloosama prodáš, tak tě to vyjde do 10 tis Kč. A ještě sem zapoměl : nemusíš nic upravovat - výměna kus za kus - práce na dopoledne. Editováno: 1. Srpen 2008, autor: Jakub - škodík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.