Červenec 16, 200916 r Skoro 800kg?! To seš teda borec Asi mám svý auto moc rád Upraveno Červenec 16, 200916 r od Dodo-Kolín
Červenec 16, 200916 r To seš teda borec spíš blbec Já mám taky svý auto rád, ale myslel jsem, že ta dlažba váží míň. Úmyslně jsem ji takhle nepřeložil. Teď jsem si všiml, že na zadních tlumičích mám prasklou tu gumu v horním ohybu. Tlumiče na doraz nebyly, tak si myslím, že to od toho nákladu nebylo. Tlumiče jsou původní, je možné, že už to bylo dříve. Vadí ta prasklina něčemu, je to nutné hned měnit? Nevypadá to, že by to bylo durch, spíš je to jen prasklé. Upraveno Červenec 16, 200916 r od Iguka
Červenec 17, 200916 r Iguka: myslis tu "stromcekovu" gumu? Pripadne odfot a daj sem. Tie gumy sa casom (vekom) rozpadavaju, obcas ich treba vymenit, je to doraz. Ak ale neprepruzi az po doraz, tak je to v podstate jedno. K tomu vezeniu nakladu len tolko, ze auto ma nejaku nosnost, ktora je ale ratana s velkou rezervou, takze parkrat odviezt takyto naklad nic nespravi. Ved nemame auta len na vystavovanie. A ak ano, tak si kup druhe, ktore bude na "hrubu pracu". Ja som raz pomahal stahovat svokrovcov a vo felde 1.3bmm 50kW som viezol este viac, za nou som mal este prives (plechovy pongratz so zvysenymi bocnicami a krytom). Auto sedelo bruchom skoro na zemi (zasterky priebezne suchali) a ledva sa rozbiehalo, ale potom islo aj do kopca. A ziadny problem s geometriou a podobne. Skratka kombi pouzite ako vagon.
Červenec 17, 200916 r Přesně tak, je to ta guma se záhyby, tlumiče na doraz nejdou, spíš ztuha, tak to bude myslím, ok. Tlumiče netečou. Jak už jsem psal, byl to ojedinělý náklad a takový už nepovezu.
Červenec 19, 200916 r Posílám slíbené fotky nákladu a jak auto sedělo, je to foceno mobilem, tak omluvte kvalitu
Červenec 19, 200916 r A ještě slíbené fotky zadních tlumičů, je v té prasklině problém? Upraveno Červenec 19, 200916 r od Iguka
Červenec 19, 200916 r Sem na učňáku mistrovi v autoškole s favoritem vezl cca 600 kg stav. mat. Nějakej cement a tak. Chudák favorit táhnul zástěrky po zemi.
Červenec 19, 200916 r A ještě slíbené fotky zadních tlumičů, je v té prasklině problém? není to problém, zajdi za nějakým mechanikem a řekni mu, že potřebuješ vyměnit " kukuřici" na zadních tlumičích, to má každej druhej, já už to mám úplně utržený-zase, bud v klidu :-)) Upraveno Červenec 19, 200916 r od dick
Červenec 19, 200916 r Autor Ty gumy na těch tlumičích jsou ještě celkem dobrý, já už je mám v zadu úplně utržený a jde mi vidět ta pístnice, takže je asi budu muset dát nový. Jinak to auto je fakt pěkně naložený, jiní utrácejí velký prachy za sníženej podvozek a ty to máš zadarmo
Červenec 19, 200916 r Iguka: Ten pěnový doraz určitě neodešel tím převážením. To by nebyl prasklý, ale rozdrcený. Klidně ho nech tak jak je. Zatím to ničemu nevadí. No hezky sníženej podvozek
Červenec 20, 200916 r Jak píše Konny, snížený podvozek zadarmo a ještě Ti pomůže Jiní za to platí hafo peněz Upraveno Červenec 20, 200916 r od Dodo-Kolín
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.