Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nasiel som na nete

DYNAMAT EXTREME:

Thickness:

0.067" (1.7mm)

Mass:

0.45lb./ft2 (2.20kg/m2)

Acoustic Loss Factor @ Temperature (Using ASTM method E756@ 200 Hz):

0.081 @ +14F (-10C)

0.240 @ +32F (+0C)

0.257 @ +50F (+10C)

0.417 @ +68F (+20C)

0.259 @ +86F (+30C)

0.194 @ +104F (+40C)

0.140 @ +122F (+50C)

0.094 @ +140F (+60C)

Temperature Range (Optimal performance):

14°F to+140°F (-10°C to +60°C)

Temperature Range (Resistance):

-65°F to +300°F (-54°C to +149°C )

takze je jednoznacne o doost lahsi

Vloženo
Je pravda že Dynamat je lehčí, ale když se podíváš na cenu co stojí tak bych tu váhu zase tak neřešil :)

nalozim tam 30kil a potom kupim karbonovu kapotu za 20 aby som to niekde ustril lol

Vloženo (editace)
je to kompromis, das sice 30kg navic ale zvukovy zazitek to jiste vyvazi..... :) tu vahu resis kvuli spotrebe asi co :)

na TDi-cku? ... prosim ta :D

No koli spotrebe neviem, neviem... Auto ma 1200kg a tych 30kg tam moc nespravi. :kuk:

aj pri tych 120kw citim ci som sam v aute alebo vlacim so sebou 100kiloveho kamosa,

radsej priplatim na dynamat a bude to len +10kg...

Editováno: , autor: mcsolle
Vloženo

Já se do toho taky pustil. Zatim jen přední dveře a výsledek je rozhodně znát :) Spotřeboval sem na oboje dveře 2m2 vibraflexu 25. Nic sem nedemontoval, akorát tapec a ten molitan nebo co to bylo pod nim. Práce mi trvala tak 5-5 až 6 hodin na dveře. Nejhorší je všechno důkladně odmastit a pak už to jde skoro samo... A zavzpomínal sem si na dětství, pracuje se s tim jak s modelýnou, super matroš :palec2:

Vloženo
Já se do toho taky pustil. Zatim jen přední dveře a výsledek je rozhodně znát :) Spotřeboval sem na oboje dveře 2m2 vibraflexu 25. Nic sem nedemontoval, akorát tapec a ten molitan nebo co to bylo pod nim. Práce mi trvala tak 5-5 až 6 hodin na dveře. Nejhorší je všechno důkladně odmastit a pak už to jde skoro samo... A zavzpomínal sem si na dětství, pracuje se s tim jak s modelýnou, super matroš :palec2:

takze to ide aj bez demontaze stahovacky? este som ju nedemontoval a bojim sa aby som to poskladal tak ako to ma byt. vibraflex a repro uz je doma este cakam na MDF podlozky a trosku krajsie pocasie lebo momentalne je u nas zima jak v ruskom filme

Vloženo (editace)

Jde to i bez demontáže. Taky sem nechtěl zbytečně nic rozebírat, jde to i bez toho. Počítej ale s trochu orvanýma rukama :)

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo

Podkládali jste ty otvory něčím? Nebo jste to nechali volné? Takhle pěkně polepené kabely, nechtěl bych v těch dveřích opravovat elektriku... ale to jen tak na okraj.

Mimochodem - tlumíte nebo stavíte ozvučnici? :)

Vloženo (editace)

Ty díry sem přelepil nějakou pevnější páskou, aby to bylo trošku zpevněné... Chce to si s tím trošku pohrát, to pak vidíš jakej kabýlek kde vede, kde je jakej záhyb i šroubek :palec2: S použitím horkovzdušné pistole nebo fénu je to fakt jak modelýna... Akorát sem to debil udělal před foliema, takže mě to čeká znova, páč nějak budu muset vyndat okna :doh Když už sem u toho, nesundával to někdo někdy? Drží to na tom fakt solidně

Obojí :)

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo
niekto tu na fore pisal ze sa okna nemusia vyberat ked sa davaju folie ze to ide aj na aute

Taky sem to někde četl, ale podle mě se to týká jen zadního okna, myslim, že boční se vyndávají, ale nevim to 100%...

Vloženo
Taky sem to někde četl, ale podle mě se to týká jen zadního okna, myslim, že boční se vyndávají, ale nevim to 100%...

V poho se delaji folie bez vyndavani oken, pekne v klidu sikula to zvladne za 2 az az 2,5 hodky polepit auto formatu octavia combi.

Vloženo
V poho se delaji folie bez vyndavani oken, pekne v klidu sikula to zvladne za 2 az az 2,5 hodky polepit auto formatu octavia combi.

Jo? tak to by bylo super, tak to budu takovýho hledat :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...