rainovci Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 V tématu o Boleru najdeš vše na co se ptáš. Do předFL jen verze SUP. Nutná výměna gateway a pro zobrazení parkováků výměna jednotky a změna zapojení. V případě zájmu můžu vše zajistit a namontovat. Více přes SZ. Od kaď jsi ? potřeboval bych nakodovat gateway 7N0 907 530 C Bolero nemaká taj jak má dík Raina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjackob Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Pánové já mám jiný a možná hloupý dotaz......mam na streamu parkovací asistent...podporuje to i nějak bolero? popř jak. děkuji a omluva pokud to zde už je díky octa 2 predfc hledám něco hezčího s mp3 než stream a audienc...pokud teda něco je..poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 samozrejme ze podporuje... potrebujes nove RJ parkovaku a nevim jestli jeste neco, proste se podivej v tomhle tematu nekam vejs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 jiná RJ parkováků, odpovídající gateway a upravit zapojení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Mám už více jak rok v autě (O2 face 1,9) rádio Bolero pouze s jednou anténou, vše bylo do teď v pořádku, ale poslední dobou se strašně zhoršil příjem signálu, resp. se mu moc nechce přeladit na jinou frekvenci totéžné stanice. Je možné u tohoto rádia přehrát software? Popř. když zapojím jako druhou anténu pod palubku zlepší se to? Můžete mi nějakou anténu doporučit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Když jsem měl jen jednu anténu, tak to stálo za H...! Chovalo se to přesně jak popisuješ. Vyřešil jsem to tou předraženou výhybkou a od té doby nemám problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jago007 Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Mam OII family classic facelift a autoradio Blues by som chcel vymenit za bolero.Chcem sa opytat ci mam v budikoch ten svetelny sensor podla ktoreho si radio riadi jas.Ked som sa na slnku pozeral na budiky tak v lavo je taka bodka co by mohlo byt ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubis84 Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Zdravím, chtěl se zeptat. Mám Octavku 2 z roku 2005 a dostalo se ke mě radio Bolero. Co všechno bude potřeba vyměnánit a kolik to případně bude stát, když bych chtěl, aby mi fungoval Climatronic, parkovací senzory a nevybíjela se baterka( jak jsem se tu dočetl)? Díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 (editace) to 'Kubis84': Tak záleží co je to za Bolero (je víc druhů-např. se světelným čidlem) a taky jakou máš motorovou jednotku (pro zobrazení Climatronicu). Na nevybíjení je potřeba gateway. Třeba budeš mít dostatečnou verzi. Pak i dát jiný konektor-Fakru na anténu. Rovnou doporučuju druhou anténu kvůli příjmu radia. Ohledně parkováků taky nevíme co tam máš za jednotky. Kontaktuj rolbaře. Dá Ti to do kupy Editováno: 8. Červen 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 budeš potřebovat novou gateway kvůli vybíjení baterie, novou RJ parkováků kvůli zobrazení park. senzorů - určitě ji tam nemáš, pro dobrý příjem radia frekvenční výhybku... pro zobrazení climatronicu - facelift panel klimatronicu + vyměnit sací šachtu + rámeček kolem radia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tofik Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Je tu někdo z Hradec Králové, případně z Východních Čech, kdo by nakódoval Bolero na před face OCTII. Případně ještě sháním parkovací face jednotku pro zobrazení parkováků na Boleru. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Humpolec pokud to nemáš daleko, jednotku parkováků mám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquik5 Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Zdravím všechny, snažím se najít ideální rádio abych byl spokojený ... teď mám stream MP3 ale to moc nehraje, dělám muziku (subwoofer, zesák, komponenty do předu) Mám ročník rv.2006 O2 kombi Když jsem se začal dívat na Amundsena tak na inzerátek píšou že to je pro KT45 od 2008 ... to mi asi nepujde co? Chci aby mi fungovaly parkováky a MAXIdot a pořídit si co nejlepší origo rádio ... ale z toho co jsem našel vychází že asi nic lepšího než Bolero tam nenacpu... Můžete mi někdo poradi? Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 můžeš dát i do svého vozu, je ale nutná výměna RJ gateway kvůli vybíjení baterie a zobrazení parkovacích senzorů.. pro zobrazení parkovacích senzorů je rovněž nutné vyměnit RJ parkováků.. to samé platí pro Columbus kdyby jsi uvažoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nifty Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 to 'Kubis84': Tak záleží co je to za Bolero (je víc druhů-např. se světelným čidlem) a taky jakou máš motorovou jednotku (pro zobrazení Climatronicu). Na nevybíjení je potřeba gateway. Třeba budeš mít dostatečnou verzi. Pak i dát jiný konektor-Fakru na anténu. Rovnou doporučuju druhou anténu kvůli příjmu radia. Ohledně parkováků taky nevíme co tam máš za jednotky. Kontaktuj rolbaře. Dá Ti to do kupy Koupil jsem Columbuse do Octavia II a vybiji mne baterii, znáte někoho z Prahy kdo by mne ten gateway fundovane vyměnil a udělal vse potřebné ? Díky předem za telefonní cislo. Nifty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Koupil jsem Columbuse do Octavia II a vybiji mne baterii, znáte někoho z Prahy kdo by mne ten gateway fundovane vyměnil a udělal vse potřebné ? Díky předem za telefonní cislo. Nifty Rolbař??? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 to 'Nifty' ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venasy Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Ahoj Boleráci, funguje vám AUX-in? Pod loketní opěrkou mám vstup, je origo zapojený, proměřený na konektor rádia (1,2,7) a nic. Na displeji nelze stiskem AUX zapnout. Není třeba něco zapnou v setupu? Dle manuál by to už mělo chodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 SETUP/MEDIA/Aktivovat Aux vstup ...ještě příp. Úroveň Aux vstupu tamtéž. Mně fungoval, ale dlouho jsem to nekontroloval resp. jsem ho vypnul, používám SD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Ahoj Proletěl jsem celé forum a tak bych se chtěl jen zeptata co bylo zmíněno na začátku a v průběhu. Pokud by člověk uvažoval o výměně do o2 předFL (2006) je potřeba sehnat rádio ze superba (má senzor v pravém hodním rohu) a vyměnit gw a nehchat nakódovat. ač zde se nic nepíše o nutnosti superb rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Kdyby jsi tam dal radio z OII fl, tak by jsi mel problém z jasem, proto SII. OII fl má čidlo v budících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Ja mám radio z SII s cidlem a problemy s jasem mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neolog Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Zdravim, chcem sa spytat ak niekto vie ci je mozne do BOLERA nejako pripojit parkovaciu kameru. Chcem si totiz spravit parkovaciu kameru pozostavajucu z tohto a tohto. Zostava mi uz len vyriesit kde to budem zobrazovat, najidealnejsie by to samozrejme bolo priamo na radiu. Ma BOLERO nejako video vstup? Pripadne nieco prisposobene priamo na tento ucel? Moja octavia este stoji niekde vo vyrobe preto sa musim zatial pytat len tu Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladex Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Není tady někdo kdo by mi rádio nakodoval,Zlín a okoli,ale není problém přijet mimo tento okres,předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 (editace) vaša - www.cardiagnostik.cz - prostějov Václav Nerušil - autoelektrika Bulharská 1 796 04 Prostějov GPS: 49°28'1.34"N, 17°6'23.147"E TEL: 776 153 209 - pouze volání, SMS NE! Editováno: 2. Září 2011, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.