BeP Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 caute neviem ci sa dobre spytam, mam Octu 10/2007 a v nej gateway 1K0 907 530 K. Bude potrebne pri montazi Bolera menit ju za novsiu? Ak ano, za aku? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 ano, musíš měnit.. jakoukoliv novější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrix24 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 No co, mame uz pre Bolero 1 generacie zo Superba nejaky novy firmware, aby citalo rychlo SD Karty? Dikees Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Skrze fimware kontaktuj ferdu25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 A ten FW ma jenom ferda25? Je totiž z daleka :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Tak už opravdu nevím kudy kam Pročetl jsem celé vlákno a jsem na tom stejně jako na začátku... Mám OII 2005, chci si pořídit BOLERO. Je tu někdo z Plzně nebo okolí, kdo už Bolero zapojoval do téhle octávie, nebo kdo tomu rozumí a dokáže mi poradit co a jak mam udělat aby mi vše fungovalo? Např. Bolero z FL píšete že blbne s jasem a příjmem rádia, Bolero ze Superba ale má jiné rozměry a nepasuje tedy do OII, potom gateway se musí vyměnit, řj do parkováků, něco přenastavit... nejsem v tomhle směru vůbec použetlný, fakt by mi pomohlo kdyby tu byl někdo z okolí Plzně - popř. Tachov nebo Klatovy kdo by mi řekl co mam sehnat a pak bych přijel a pomohl mi to dát všechno do kupy Díky za info a případnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 gateway, nejlépe frekvenční výhybku, vyměnit a přepojit RJ parkováků.. vše nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeP Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Momentalne mam Nexus s handsfree sadou 5P0 862 335 C spolu s bluetooth a chcem prejst na Bolero. Ked prejdem na Bolero, dam novu gateway, bude fungovat HF sada aj cez bluetooth? pasuju vsetky konektory? musi sa nieco prepinovavat alebo za len zastrcia konektory a vsetko funguje? ked budem kupovat pouzivane Bolero, staci ho otestovat len napichnutim do auta bez kodovania a bez gateway? Bude na 100% otestovanie fungovat? samozrejme nasledovat potom bude gateway a kodovanie. Kto vo vychodnych cechach/morave, zapadnom slovensku nakoduje, pripadne zaroven doda gateway? viem, mooc otazok, ale precital som cele vlakno a toto som sa nedozvdel. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 (editace) s hf ti to nebude fungovat, musíš vyměnit jednotku HF + GATEWAY... hf uvidíš pouze na maxidotu jak do ted, ale nebudeš ho moct ovládat přes bolero.. na vyzkoušení nemusíš měnit vůbec nic, stačí připojit a zadat pin... potom je nutné radio nakodovat - hlavně jestli je nebo není soundystem - pak hraje radio strašně potichu.. a v poslední řadě hlavně frekvenční výhybku, jinak má radio hrozně špatný příjem Editováno: 10. Září 2011, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeP Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 nie celkom rozumiem. tzn, ze do tel zoznamu sa dostanem cez pravu packu pod volantom, budem moct prijimat a ukoncovat hovory cez packu, ale zvuk mi nepojde cez radio? HF sa ani nespoji s telefonom? alebo sa len do telefonneho zoznamu nedostanem cez radio? prosim o blizsie vysvetlenie, nerozumiem tomu. co znamena: "musíš vyměnit jednotku HF + GATEWAY"??? k HF ja dalsia gateway? ci to je ta co musim menit kvoli boleru? ak by som predsa musel menit HF sadu, kolko cca stoji? rozmyslal som skor nad dalsou antenou, co je lepsie? frekvencna vyhybka alebo dalsia antena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 zvuk ti půjde přes radio, jenom se do menu nedostaneš přes radio... vše ti bude fungovat jak do ted... ale nepůjde menu telefonu na radiu.. gateway nemá s hf nic společného, když ji nevyměníš bude se ti vybíjet baterka přes noc a nenastartuješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neolog Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Nemate niekto bolero mimo auta ktore by ste mi mohli zozadu odfotit? Potrebujem totiz vediet ake to ma konektory. Konkretne mi ide o konektor v prilohe. Mala by to byt akasi redukcia/video vstup pre cuvaciu kameru. Budem vdacny za foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Bolero nemá vstup pro couvací kameru!! pouze rcd510 - vypadá stejně u VW a taky né všechny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neolog Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 No ked som hladal riesenie na pripojenie cuvacej kamery tak kvoli tomu ze BOLERO nema video vstup mi bolo povedane ze spominany video vstup(http://levnealarmy.cz/eshop/car-multimedia/video-audio-tv-adaptery/audi-mmi-a-v/video-vstup-pro-vw-mfd3-rns510-miv-mfd3.html) by to mal vyriesit(nie je primarne urceny pre bolero no vraj by to malo fungovat). Preto by ma zaujimalo ci tam vobec hentaky konektor pripojim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Na to by jsi musel mít ještě jinou jednotku. Zde jsou konektory zezadu: Bolero_konektor1.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neolog Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Aku jednotku este k tomu? Z tych konektorov som nic nevycital. Vidim to asi tak ze spominany video vstup vratim a kupim nejaky klasicky lcd monitor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 bolero nemá vstup na kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Pravda-není to kam napojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeP Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) nebolo by mozne ako druhu antenu k boleru pouzit gps antenu, ktoru v aute mam, kedze som mal nexusa??? ak je iny konektor, co asi je, neda sa vymenit? da sa vlastne kupit spravny? staci pre bolero gateway 1K0 907 530 Q ? vdaka Editováno: 14. Září 2011, autor: BeP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 odpoviem ti len na 1 otázku,gateway s indexom Q je vhodná pre Bolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 odpoviem ti len na 1 otázku,gateway s indexom Q je vhodná pre Bolero Takže když budu mít na gateway na konci Q nemusim pro bolero měnit jednotku? Kde je ta gateway, abych se podíval jakou mam? Někde za rádiem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 (editace) Pro Bolero potřebuješ gateway P, Q, S, AA a výše... Myslím že ta jednotka je nad nohama řidiče (nad plynem nahoře) Může se hodit... Editováno: 15. Září 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 BeP: Jestli máš na anténě fakru konektor tak OK. Nevím co má nexus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 gps anténu použít je nesmysl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeP Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 gps anténu použít je nesmysl! nemozes vystvetlit preco? nerozumiem tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.