Listopad 12, 201212 r Tak kdyby bylo bazarově dobře dostupný a měl bych peníze na vyhazování, tak bych to asi udělal, ale takhle to vidím asi na Amundsen+.
Listopad 23, 201212 r Zdravím, mám takový problém s Bolerem. Mám ho namontované cca 2 měsíce. Do včerejška vše v pohodě. Při včerejší jízdě mi najednou začlo blbnout rádio. Chvilku hraje normálně po chvilce se ztlumí a po další chvilce začne opět hrát normálně a tak pořád dokola. Při puštění CD nebo karty to nedělá. Zkoušel jsem ho vyresetovat do továrního nastavení,ale ze stejným výsledkem. Nevíte někdo co to může dělat. Upraveno Listopad 23, 201212 r od 1968
Listopad 23, 201212 r Neposlouchal si v Praze Evropu 2? Mám rádio Stream a poslední dva dny se mi děje přesně to co tobě a děsně mě to vytáčí. Teda aspoň myslím, že to byla Evropa 2 nebo možná Fajn rádio. Takže tvým Bolerem to nebude. Jedině že by mělo nějakou "volume" nemoc a když jsme v Praze jeli okolo sebe, tak to chytlo i moje rádio.
Listopad 23, 201212 r No máš pravdu,že jsem kousek od Prahy,ale včera jsem jel do Kolína. Dělala to Evropa 2,ale zkoušel jsem i jiné stanice F1,Fajn rádio, Impuls a dělalo to taky. Dneska když jsem jel do práce tak E2 a znovu to dělá. Je to fakt docela na ho.no.
Listopad 23, 201212 r Já ani jiný stanice nezkoušel. Když jsem vypěnil, tak jsem si pustil CD. Ale přijímačem to nebude, viděl bych to na nějakej error vysílače a nebo nám mimozemšťani rušej vysílání. :'>
Listopad 23, 201212 r No tak to já taky vypěnil a pustil CD. Pak mi to nedalo a zkoušel jsem to znova bohužel stále stejné. Uvidíme jestli to bude jenom nějaký výpadek nebo se opravdu něco podělalo v rádiu. Doufám, že to nebude dlouhodobé. Nebo navštívím Chocholouška. Jezdím docela dost a bez rádia je to na pikaču.
Listopad 23, 201212 r Třeba to dělá ta mlha. Ale že by se podělali zcela stejným způsobem dvě odlišný origo rádia ve stejnej den v Praze a okolí.. No nevím nevím.
Listopad 23, 201212 r Tak tohle dělá i Columbus poslední 2 -3 dny při poslechu rádia Impuls...udělá to i na místě..chvilku hraje hlasitěji chvilku tišeji. To by mě zajímalo co se děje.
Listopad 23, 201212 r Já jsem žádný takovýhle problém za poslední 3 dny nezaregistroval - Plzeň a okolí
Listopad 23, 201212 r Tak to bude asi něco u radiokomunikací v Praze a okolí. Chtělo by to další lidi z Prahy a okolí jestli maj stejný problém. aby se na 100% vyloučila závada na rádiu. Nebo někoho kdo dělá u radiokomunikací. Doufám,že to nebude trvat moc dlouho. Bez rádia se nedá jezdit
Listopad 23, 201212 r Už jsme tu 3, takže to bude vysíláním. Dneska jsem jezdil po Praze chvilku (asi 15km) a hrálo to už v pohodě.
Listopad 23, 201212 r Jižní Čechy Č. BUDĚJOVICE-renault kerax. Ten samí problém,chvíli nahlas,chvíli potichu.
Listopad 23, 201212 r Tak tohle dělá i Columbus poslední 2 -3 dny při poslechu rádia Impuls...udělá to i na místě..chvilku hraje hlasitěji chvilku tišeji. To by mě zajímalo co se děje. pri poslechu inpulsu mi to taky dělá v okolí prahy jiné stanice to nedělaj taky mam columbuse
Listopad 24, 201212 r http://www.rozhlas.cz/pardubice/zpravodajstvi/_zprava/rozhlasove-stanice-srovnaji-hlasitost-opatreni-naridil-ctu--1140953
Listopad 25, 201212 r Nové nastavení přinese oproti současnému stavu sice celkově nižší hlasitost, ale věrnější a přirozenější zvuk a větší vyrovnanost mezi hudbou a mluveným slovem, což ocení především náročnější posluchači stanic ČRo 3 - Vltava a ČRo 2 - Praha. Bohužel jsem tak náročný posluchač, že jsem tyto dvě stanice nikdy neposlouchal. :'> Jinak jestli se to bude předělávat do konce roku 2012, jak je uvedeno v tom článku, tak to do konce roku bude blbnout. Včera jsem byl v Liberci a pak kousek od Tábora a hlasitost se stále měnila, takže jsem tam hodil CD se šesti hodinama hudby v MP3.
Listopad 25, 201212 r ale aspon viete, prečo sa to deje a že autorádia sú v poriadku Keby to ešte spravili aj TV a nemusel som vždy cez reklamu znižovať hlasitosť TV.
Listopad 26, 201212 r Nevím jak v SR, ale v ČR už to je schválené-TV nesmějí pro reklamu zvyšovat volume.
Listopad 26, 201212 r Tak jsem vznesl dotaz přímo na radiokomunikace a tady je odpověď: Dobrý den, Vámi popisovaný problém může být způsoben nastavováním vysílacího parametru MPX power na hodnotu 0dBr u VKV-FM vysílačů Českých Radiokomunikací. Český rozhlas na svých programových okruzích upozorňuje na probíhající nastavování vysílačů na základě požadavku Českého telekomunikačního úřadu. Předpokládané ukončení nastavování parametrů by mělo být v polovině prosince 2012. http://www.rozhlas.cz/informace/press/_zprava/upozorneni-na-prenastaveni-vkv-vysilacu-vsech-rozhlasovych-stanic-v-ceske-republice--1140255 S pozdravem, Ivana Tomassová Útvar provozu České Radiokomunikace a.s. Skokanská 2117/1 169 00 Praha 6 - Břevnov
Prosinec 8, 201212 r Dobrý den mužete mi někdo poradit mužu mít Bolero ze superbu 2 bude mi fungovat v octavii 2 facelift? nebo budu muset něco měnit? Děkuji za pomoc.
Prosinec 10, 201212 r Chtel bych si koupit Bolero do OII facelift 09. Koukam, ze je tam tlacitko phone. Tzn, ze to ma bluetooth a funguje to zaroven i jako handsfree? Dik
Prosinec 10, 201212 r nemá to bluetooth, nutní přípojení RJ telefonu - potom to má telefon... pokud není RJ telefonu v autě slouží to jako MUTE
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.