milos32 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Odisiel mi kompresor klimy na OCT I 1,9TDI, r.v. 99. Kupil som pouzivany a doma som to vymenil. Klimu este nemam naplnenu, idem naplnat v stredu za uzanych 800 Skk Problem je ale v tom, ze ked teraz nastartujem, na displeji climatroniku sa mi ukaze vsetko mozne aj nemozne, vsetky ciarocky sa mi tam ukazuju, ktore na tom displeji existuju. Trva to cca 10-15 sec po nastartovani, potom to normalne prejde do rezimu OFF. Ak nenastartujem, ale len pootocim klucikom, tak to ani nezmizne, ostava to, plny displej !!! V com moze byt problem? Je nutne novy kompresor klimy aktivovat, alebo co? Alebo, ked klimu naplnim, tak to prestane blbnut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 klima tímto hlásí poruchu (nedostatek media) jak naplníš mělo by to být opět OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos32 Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 OK, vdaka za info, pretoze v jednom servise mi tvrdili, ze je nutna aj aktivacia. V stredu naplnim a napisem, ako som dopadol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos32 Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 OK, vdaka za info, pretoze v jednom servise mi tvrdili, ze je nutna aj aktivacia.V stredu naplnim a napisem, ako som dopadol Takze naplnit som naplnil a nie je potrebna ziadna aktivacia kompresoru, ako mi tvrdili v autorizacnom servise SKODA . Curaci, len nahanaju peniaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.