Přejít na obsah

aktivacia climatroniku ???

milos32

Doporučené příspěvky

Odisiel mi kompresor klimy na OCT I 1,9TDI, r.v. 99. Kupil som pouzivany a doma som to vymenil. Klimu este nemam naplnenu, idem naplnat v stredu za uzanych 800 Skk :palec2::palec2::palec2:

Problem je ale v tom, ze ked teraz nastartujem, na displeji climatroniku sa mi ukaze vsetko mozne aj nemozne, vsetky ciarocky sa mi tam ukazuju, ktore na tom displeji existuju. Trva to cca 10-15 sec po nastartovani, potom to normalne prejde do rezimu OFF. Ak nenastartujem, ale len pootocim klucikom, tak to ani nezmizne, ostava to, plny displej !!!

V com moze byt problem? Je nutne novy kompresor klimy aktivovat, alebo co? Alebo, ked klimu naplnim, tak to prestane blbnut?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, vdaka za info, pretoze v jednom servise mi tvrdili, ze je nutna aj aktivacia.

V stredu naplnim a napisem, ako som dopadol ;)

Takze naplnit som naplnil a nie je potrebna ziadna aktivacia kompresoru, ako mi tvrdili v autorizacnom servise SKODA :prc::prc::prc: .

Curaci, len nahanaju peniaze fuck

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...