Publikováno Srpen 16, 200817 r Zdravím fandy fóra, prosím poraďte. Koupil jsem si rádio JVC KD-G162 zapojil dle návodu. Po zapnutí jsem si navolil šest stanic rádií. Podotýkám rádio nelze zapnout když není ve spínačce klíček. Jakmile hraje kupříkladu na třetí předvolbě kiss a já zastavím a vytáhnu klíček, rádio se vypne=OK. Ale po zapnutí již nehraje kiss ale šumí mi FM1 a musím si navolit opět předvolbu 3. To samé i s cd jakmile dohraje kupříkladu 12skladba a vypnu motor=vyple radio a zapnu klíčkem opět se cd spustí od začátku. Ale zvláštní je to, že předvolby rádií si JVC pamatuje ale konečné písně a navolené radio ne. Prosím o radu na email: lukstanek@email.cz Děkuji moc
Srpen 19, 200817 r Autor musíš prohodit Piny 7 a 4. a Pin 5 vytáhnout a zaizolovat. Ahojky, prosím tě které to jsou viz obrazek, jelikož tam místo čísel jsou písmenka díky Upraveno Srpen 19, 200817 r od the.lukin
Srpen 20, 200817 r Ahojky, prosím tě které to jsou viz obrazek, jelikož tam místo čísel jsou písmenka díkyL a O v autě to je modro černý a hnědo červený. Ten druhý modročerný musíš vytáhnout a místo něj zapojit napajení antény.
Srpen 21, 200817 r Autor L a O v autě to je modro černý a hnědo červený. Ten druhý modročerný musíš vytáhnout a místo něj zapojit napajení antény. Stačilo přehodit žlutý za červený od JVC do ISO fabia
Prosinec 13, 200915 r Jenom taková blbá otázka čim vytahujete ty koncovky v konektorech potřebuju to taky přepojit
Prosinec 14, 200915 r W77:Pinovacky su dost drahe. Daj si to prehodit autoelektrikarovi. Alebo si ich vyrob navod je tu na fore.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.