TomaS-BB Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 zdeněk zajíc - No ked ti spojka zacne odchadzat, no teda uz bude na konci svojej zivotnosti tak ti zacne zaberat uplne navrchu, normal je niekde pri spodu az v strede, pripadne ked uz bude velmi zle tak zacne preklzovat aj pri zaradenej rychlosti a pohynani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 no vcera som si to tak vsimol a mne to robii tiez,a kukam ze je tu tato tema uz, tak sa pytam ci to treba nejako riesit ci nechat tak ako je, nemoze sa nieco pokazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Feroaaa - robi to velka vacsina Fabii takze ak by to bolo nejaka zavada uz by sa to za tie roky pokazilo na mnohych.... Je to len sluch obtazujuci zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Feroaaa - robi to velka vacsina Fabii takze ak by to bolo nejaka zavada uz by sa to za tie roky pokazilo na mnohych.... Je to len sluch obtazujuci zvuk hh , no ja len preistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 de facto se nejedná o chybu, ale o vlastnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mna by skor zaujimalo preco HTPcko kus od kusu ked riadne vypalis a vytocis rychlost tak troska ide od motora taky chrchlavo kovovy zvuk zhruba od tych 3000 otacok az do obmedzovaca? od niektorych ano od niektorych nie... tot ma zaujima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladadigi Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Pokud by tomu bylo jak ty říkáš,tak to nepřestane až po ůplném vyšlápnutí spojky(kdy se přestanou točit kola ve špajzu),navíc to ložisko se točí s přítlačákem pořád,takže při sešllápnutí spojky by to dělalo přinejmenším stejně. Jinak samozřejmě spojka se mění ,lamela,ložisko,a domeček (ten bude vydřenej). Nevím jaké Ty máš zkušenosti se mnou,ale já se živím autama už něco kolem 10ti let,navíc nevěřím,že by spojka byla po 118tis KO,pokud s tím jezdí člověk,vydrží to klidně i přes 200Tis km. (můj případ- spojka ok,jen vydřenej domeček,takže šla tíž..proto výměna). Máme v rodině i Fábii která to dělá taky..klepání na volnoběh,pochybuju že v 50 tis Km má špatnou spojku. no to stebou uplne souhlasim mam ten sami problem ale uz to neresim protoze vidim ze to auto je na prd sory vsem ale vidim to mam jeste audi doutnika najeto pul mega aporad pohoda tak o cem to asi bude jen o tom ze skoda je skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 hmm, da sa to nejak odstranit to klepanie, lezie mi to na nervy , robi to hlavne po zahriati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diselmilka Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Pokud by tomu bylo jak ty říkáš,tak to nepřestane až po ůplném vyšlápnutí spojky(kdy se přestanou točit kola ve špajzu),navíc to ložisko se točí s přítlačákem pořád,takže při sešllápnutí spojky by to dělalo přinejmenším stejně. Jinak samozřejmě spojka se mění ,lamela,ložisko,a domeček (ten bude vydřenej). Nevím jaké Ty máš zkušenosti se mnou,ale já se živím autama už něco kolem 10ti let,navíc nevěřím,že by spojka byla po 118tis KO,pokud s tím jezdí člověk,vydrží to klidně i přes 200Tis km. (můj případ- spojka ok,jen vydřenej domeček,takže šla tíž..proto výměna). Máme v rodině i Fábii která to dělá taky..klepání na volnoběh,pochybuju že v 50 tis Km má špatnou spojku. mam stejny problem a obavam se ze mas pravdu...i v knize skoda fabia jak na to pisi ze je to jakesi vstupni lozisko prevodovky...chci se jen zeptat,jak daleko to muze dojiát?musim to menit nebo se s tim da jezdit dal....dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 já už s tím jezdím dva roky a asi nejspíše nejmíň dva roky jezdit budu... ze začátku mně ten zvuk děsně rozčiloval, ba dokonce už jsem skoro byl objednanýna výměnu spojky, ale pak si na to zvykneš a vůbec ti to nepřije divné, dělá to vážně na spoustě fabek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukass420 Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 (editace) Čaute mám škodu scala 1.0 Tsi 85kw momentálne má najazdených 52k km taktiež mi klepe spojka a keď zošliapnem spojku zvuk prestane deje sa to len za studena keď je motor zohriaty už to nieje počuť… robí to už od novoty auto je ešte v záruke mal by som to dať reklamovať ? Je to nejaká vážna zavada ? Ďakujem za odpovede 😊😊 Editováno: 22. Srpen 2022, autor: Lukass420 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 A na co čekáš? Až se ti to rozpadne? Navíc toto je sekce Fabia I, která se už mraky let nevyrábí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.