Září 10, 200816 r Tak že by se to tu ještě na poslední chvíli rozjelo? To Hrabě: Jak řekl Dakie, pesana sebou nebereme. Ten náš designovej pes není na takovýhle dobrodružství moc stavěnej... A co se týká společnýho odjezdu z Prahy, můžeme si zavolat, pošli mi do SZ svoje číslo, ale obávám se že to nevýjde. Zkusit to můžem.
Září 10, 200816 r Počítám, že bude Prágl zacpanej jak velký parkoviště. Taky bych se přidal k vám, ale než se protlačím, tak vy už budete na Doksích.
Září 11, 200816 r Mělník-Dubá=pěkný zatáčky a bmba asfalt - Bobíkem se tam vždy parádně projedu až pištěj gumy
Září 11, 200816 r Ze bych se taky dorazil podivat? Patek vecer nebo sobota rano, ale odpoledne bych uz musel pryc
Září 11, 200816 r To se vám to plánuje co Jen si to užijte a pak pošlete fotky... Ale na dalším sraze se určo uvidíme, všichni 3 + auto
Září 11, 200816 r Tak, je to jasný, jedu ve 3. Berem s sebou i toho našeho Trhače rozmazlenýho. Doufám, že to zítra klapne jak má a do 19,00 hod. jsem na místě. HUŽ se na VÁS Bando těším.
Září 12, 200816 r No jsem trochu nachcípanej. Ale zatím mám v plánu dorazit. Jen kdybych byl nějak hodně špatnej ráno. Kde bude plac, zase nad kioskem?
Září 12, 200816 r tady je zatažíno,ale aspon neprší...snad to vydrží přez víkend....mám trochu nablejskáno tak se těšte...
Září 12, 200816 r Autor u nás je pěkně, tak doufám že to vydrží! jinak sem byl teď mejt u Marka na wapu Mates: standartní plácek pro SH, jen ho asi budem muset trochu rozšířit
Září 12, 200816 r Zmena....Dorazim dneska Auto pripraveny, uz jen sbalit nejaky drobnosti a mazu.... Drzte mi fleka
Září 12, 200816 r Tak já taky zítra dorazím, můžu se k Vám na parking plac taky přifařit?? Auto budu mejt ráno, snad to stihnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.