Publikováno Srpen 22, 200817 r Segre prestalo na fabii hlasit zapnutie svetiel po vytiahnutí kluca a naslednom odvorení dverí. Kde je zrada...? VAG NIC ..... 1.4MPI 50kW 2003
Srpen 22, 200817 r Vyzerá to na klasiku-vadný dver. spinač. Stropná lampa svieti, ak nie nie je čo riešiť.
Srpen 22, 200817 r Autor Vyzerá to na klasiku-vadný dver. spinač. Stropná lampa svieti, ak nie nie je čo riešiť. kde presne sa nachadza ten spinac v tych dverach? dufam ze nie pri zamku
Srpen 28, 200817 r Ahoj, mám stejný problém, nepíská bzučák při rosvícených světlech ani při ruční brzdě. Bzučák je v budíkách? Dá se bzučák vyměnit? ? Už jste to někdo dělal ?
Srpen 29, 200817 r Pohladaj je to niekde tu v elektre myslím,že to sem dával Profor aj s fotom. Pomôžem ti tu je to: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5%A4ek&st=0 Upraveno Srpen 29, 200817 r od vikino1
Srpen 29, 200817 r Dík za pomoc, návod se bude hodit. Akční členy jsem zatím nezkoušel, v pondělí zajedu na VAG, zatím jsem prošel DP Elektrická zařízení, abych vůbec věděl kde a co hledat. Ale asi to bude opravdu ten repráček, zítra se na něj zkusím kouknout. Ještě jdnou dík za pomoc, sice jsem hledal, ale nebyl jsem úspěšný.
Září 1, 200817 r Tak jsem VAGem otestoval bzučák a je OK. Takže je vadný dveřní spínač, zajímavé je, že stropní světlo se při otevření dveří rozsvítí. Zkoušel jsem spínač a zjistil, že při otevření dveří sepne spínač jenom na okamžik a hned zase rozepne - pro světlo to stačí ale bzučák to neaktivuje. Budu muset rozdělat dveře a vůbec se mi do toho nechce.
Září 2, 200817 r môžeš mať aj vadnú CAN komunikáciu medzi BSG a budíkmi I to je možné. Jak má být signalizována zatažená ruční brzda, při rozjezud nebo při určité rychlosti - taky mi totiž nepíská (budíky verze Clasic)?
Říjen 20, 200816 r To mám taky. Akorát mi zpočátku dělalo problém si zapamatovat, že musím vypnout světla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.