Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, chci se zeptat zda se někdo z vás setkal s tímto problémem. Párkrát se mi stalo, že když vypnu motor a nechám klíč v zapalování, vypne se rádio, které by se mělo vypnout až při vytažení klíče ze zapalování a přestane fungovat i el.stahování oken aj. První mě napadlo,jestli nekončí baterka, ale zase to není pravidelné a i startování je o.k. Nebo že by alternátor? Díky za radu.

To s tima oknama je myslím normální, když zhasnu motor, vypnu tedy zapalování, a otevřu např. dveře, tak taky okna nejdou, ale rádia jo. Já bych to možná tipoval na spínačku. ;)

je v háji mechanická část spínačky takže se ti už po vypnutí motoru vypne S kontakt a zamkne řízení ..... taky mám tenhle problém a čeká mě výměna

Mám podobnej problém,já když vytáhnu klíč tak rádio zhasne,ale ventilátor a směrovky zůstanou pod proudem.Tipuju taky spínačku,je to tak?

• Autor
je v háji mechanická část spínačky takže se ti už po vypnutí motoru vypne S kontakt a zamkne řízení ..... taky mám tenhle problém a čeká mě výměna

Tak jsem to po víkendu zkoušel, a přišel jsem na to, že když se ochĺadilo a klima nejela na plno, tak to je v poho. Dnes když se oteplilo tak to opět jednou z pěti případu udělalo. Myslel jsem i na spínačku, ale teď to spíš tipuji na alternátor nebo rele. Jak je větší odběr proudu z baterky tak jako by to nemělo dost energie. Tak začínám pomalu šetřit na altík, ale prý se dá repasovat.

Proc myslis ze to bude alternatorem? Ten s tim nemas nic moc spolecnyho..spis to bude spinacka... zkousel si trosku zahejbat klicem v zapalovani?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.