Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu či je potrebné pri výmene rozvodov/ myslím remeňa /meniť aj všetko ostatné ako je vodná pumpa, napínacia kladka atď. Dík

Výměnou rozvodů je myšleno přinejmenším výměna řemenu a kladky. Někdo říká že u nafty se mění vodní pumpa ob výměnu a u benzínu každou výměnu. Takže jesli chceš dělat rozvody tak všechno. Může se ti stát že vyměníš řemen a kladku a po chvíli se ti sekne ložisko na pumpě a můžeš měnit celej motor...

Určitě vyměň všechno, a jestli můžu poradit tak u Seba to seženeš nejlevnějš :palec2:

• Autor

ďakujem za info.

Ahoj,

když už jsem u těch rozvodů, kdy by se měly měnit rozvody u 1.9TDI, 74kw (4x4)? Slyšel jsem že v 90tis, ale ověřeno to nemám? Díkes ;)

a sakra - teraz som si vzpomenul, ze som bol na mojej O1 (r.v.2000) toto leto uz 2x v Chorvatsku, uz mam nabehanych na tachaci vyse 112.000km a este som rozvody menene nemal...

:feve:

Sa mi zda, ze na 1,6 74kW benzin to malo byt menene pri 90kkm!

Snad to este v septembri (zari) stihnem - ako to mam zatial setrit?

Denne som nuteny minimalne 1-2x zahrabat pri rozbehu na jednicku => inak by som sa ani nedostal na hlavnu cestou do prace...

Predpokladam, ze tieto "prudke zasklbnutia" pri rozbehu tomu rozvodovemu remenu velmi neprospievaju, vsak?

Ako by som to este do vymeny mal "setrit"?

vdaka.

Už se tu toho psalo hromada, někdo říká že na benzínu se mění po 120, já co vím tak po 180. Osobně jsem měnil na 160tis. a řemen byl v pohodě, stejně tak vodní pumpa a kladka.

na kolik se tak muze vysplhat cena za vymenu rozvodu u OI 1.8T RS??? a neznate nejake dobre misto pobliz brna?

dekuji

zhruba kolem 7 - 9 tis. kč (práce+mtr)

Už se tu toho psalo hromada, někdo říká že na benzínu se mění po 120, já co vím tak po 180. Osobně jsem měnil na 160tis. a řemen byl v pohodě, stejně tak vodní pumpa a kladka.

Už jsem to našel, napsalo se toho fakt dost. Ale i tak diky z reakci :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.