Host Reso Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 (editace) Chlapci pozorujem uz dlhsiu dobu ked zapnem ventilator na 4ku ked prsi zoslabne mi podsvietnie budikou ked stojim, a ked pridam tak sa vsetko rozsvieti tak ako ma byt... moze to byt co ja viem slabou baterkou?? alebo je nieco v haji?? dik PS: ked krutim volantom tak to robi tiez ale to viem, treba vymenit snimac... takze babo rad... dik:) Editováno: 25. Srpen 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Ja by som najskôr premeral dobíjanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 myslim ze pohasinanie je ok, ved je to prudova zataz. aj ked ta navaznost na dazdovanie sa mi nezda. aj roztocenie serva na volnobeh ti sposobi zataz. podstatne je aby ti to nerobilo ked mas motor v zabere. to by robit nemalo ale na volnobehu je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 (editace) no me to robi len na ten volnobeh ked idem tak chvalabohu nic nezhasina klop klop klop ..nerobim zatial stoho vedu len chcem vediet co sa zacina robit Kamarat mi hovori ze je to v baterke no mne sa nezda tak musim este zistit baterka neviem aka je stara lebo auto mam od druhej ruky.. takze cakam na zimu ked baterka skape tak budem vediet ze to bola baterka Editováno: 25. Srpen 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Na voľnobeh máš zapnuté svetlá a to je 7,9A vpredu plus 1,44A obrysovky plus cca 1,2A podsvietenie. To máš 10,54A pri 13,8V čo by mal alternátor dorobiť. A teraz: Zapneš ventilátor na 4tý stupeň - cca 20A čo máš spolu 30,54A. Ak pohľadáš, dával som sem tabulku (v texte) kedy je altík schopný dodať koľko... Alternátor zo sekcie FII Room Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.