jets Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 já si koupil držák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Zakaz jidla a piti me pobavil lidi to jsou auta ne vezeni:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) U nás v autě je taky zákaz jezení (pít z lahve se může). Děti smí šlapat jen na koberečky a nesmí na střední tunel, ani šlapat na prahy. (jinak hrozí mavaši za uši) Pes smí jen do kufru a pod něj nebo po kočár se do kufru dává pachta. Jinak pokud je sníh nebo nějakej humus na zemi, tak si obouchávám boty o sebe, než si nasednu. Kázeň musí být! Ne?! :-D Editováno: 19. Březen 2014, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanPatrol Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Ty pošlapaný prahy mě taky dokáží nadzvednout. Rodina to ví a vyvaruje se prohřešku. Pokud mám vézt v autě někoho jiného, při nastupování jej na prahy upozorním a dotyčný se pak na mě dívá docela nechápavě. Je na tom snad něco divného. vždyť je to moje auto a moje vizitka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Jidlo a piti jen v kuzi ) a nebo spise pouze ridic:)) Ja ted kdyz srovnavam latkovy interier Elegance a Ambition tak se mi jako ridici urcite lepe sedi v Eleganci.Ta vetsi sire operadla v oblasti ramen mi v Ambition rozhodne chybela.. Co se tyce materialu,tak mi naopak prijde latka v Eleganci jeste mene odolna jak v Ambitionu,mozna spatny kus nevim.Napr latkove vyplne dveri jsou opravdu citlive na snad jen zadrhnuti nehtem a uz tam zustava stopa,jak skrabnuti.Vsiml jsem si i u okraju sedacek takove zmolkovani na vice mistech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.