Přejít na obsah

Interiér S2


18974481

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
pravda no, trochu sem se do toho zamotal :D ... ale proste celkove se mi černa kombinace jevi jako lepsi volba :-)

Mám rosso brunelo a světlý interiér a vypadá to úplně jinak jak celočerný vč. palubní desky s kombinací dřevem. Není pravdou,že se tak špiní,není problém 1x za rok za 1000 udělat vyčištění. Vypadá to velmi pěkně a elegantně,ale je to každého věc...................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
Co to oblozeni v imitaci dreva? Mam pocit, ze to pusobi trochu lacinym dojmem, ale zase ta imitace hliniku je dost nevyrazna? Uvazuji o bilem S2 a k nemu se hodi cerny interier.. nemate nekdo fotky cerneho interieru s imitaci hliniku?

Fotky nemam, ale ten rádoby dřevěny dekor bych si určitě nedal do auta...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:smich: Ty rád vyprávíš pohádky,co? :smich:

muze mi nekdo vysvetlit, k cemu je sportovni volant a sportovni pedaly a kola za 150 tacu (predpokladam nejaky velky 18-20ky se slupkama misto gum) na aute jako je stary superb? vzdyt sportovni auto se z toho udelat neda a podvozek ani motor rozhodne na sportovni jizdu nemaji. podle me zbytecne vyhozene penize. a co delaji takove sportovni pedaly? radi a brzdi to jako rychlejs?

abych jen nekritizoval, ja taky objednal supa II se sportovnim podvozkem, z ciste praktickych duvodu, protoze sem proste zvykly na tvrda auta a nemam rad auta co se v zatacce naklani. ale ze bych si koupil sportovni pedaly a pokusil se udelat sportovni auto z limuziny..?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Černá magická s perleťovým efektem, interiér světlá kůže.

Luxusní kombinace, auto pak vypadá úplně jinak než nějaký světlý lak a černý interiér, nedejbože látka :p

Pravda, kůže i koberečky se špiní, ale na kůži stačí mít vlhké utěrky od Sonaxu a koberečky po zaschnutí vyluxovat, pouští to dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Svetly interier vyzera podla mna lepsie nez tmavy, ale samozrejme spinu na nom vidiet viac, takze som isiel do kombinacie Ivory/čierna co su cierne koberce a svetly zvysok - sedacky/dvere/palubovka. Na byvalom c5 som mal interer cely sedy vratane kobercekov a vyzeralo to iste lepsie nez cierny gumeny koberec, co som daval mensiu cast roka najma kvoli snehu. Ale na citronkobercekoch uz tie takmer 4 roky boli dost vidiet. Do Supa som zobral aj lepsie tkane koberce, pre ludi vzadu je tam dokonca sikma podlozka pod nohy, tym padom sediaci aj velmi vzadu moze mat v clenku stale asi 90 stupnov namiesto ~120, co je pohodlnejsie. A vzdy len latka, kozu som vo svojom aute nikdy nemal, nevozim sa v aute len v kvadru - v zime studene, v lete najprv palive a neskor lepkave. Pokial nebude koza vetrana, tak do toho ani nepojdem, to je uz ale zvycajne kusok ina kategoria. A ci imitacia kovu alebo dreva - Sup nie je nerezovy sportak, aj ked by ho viaceri tak mozno chceli mat, preto som skor za ake-take, ale drevo nez za ten nerezovy pasik. Podvozok som vobec neriesil, voci doterajsej C5 "kolebavke" je tvrdy dostatocne, asi svoje pridavaju este stale letne nizkoprofilove pneu, zimne uz mam nachystane 16".

re chlebicek: Ak ches vidiet hlinik s ciernym, v konfiguratore napriklad pri 1.4 TSI 92 kW 6-stup. mech. Ambition si mozes vybrat Emory čierna Alcantara, nuz bohvieco to asi nie je, tie tri nevyrazne odtiene pomaly tej istej farby, skor sa mi vidi to potom rozbit drevenym dekorom alebo aspon Rubicon šedá látka / čierna-šedá / čierna, nech je to kontrastnejsie. Ale lepsie porovnavat nazivo, vsak skodovkovych showroomov je vsade vela, pokial nebyvas dakde na samote.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja taky premyslel jestli hlinik nebo drevo do cerneho interieru a nejdriv, ze drevo ne, ze to je jak pro dedky, ale kdyz jsem videl, jak lacine vypada ten hlinik, tak jsem vzal drevo a ted mi to prijde docela fajn, asi uz jsem dedek.

Ty podlozky pod nohy vzadu jsem dostal taky a hned jsem je vyhodil, protoze mi to s nimy prislo dost nepohodlne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 1 rok později...

Čau chlapy, můžete mi někdo napsat jaký je rozdíl v sedačkách eň mají i jiné šitído Śuperb II ambition a superb II Elegance.. Nebavím se o tom že do těch v ambition jdou jen šedé výplne s kombinaci a tudiž nejdou cele černe ale chtěl bych vědět jestl je nejaký rozdil v sezení v nich, protoze ty z elegance jsou kolem ramen širší a zároveň mají i jiné šití. Předem Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 2 týdny později...

Já preferuji světlý interiér, ale je věc každého jak se mu to líbí. Přikládám fotky nových světlých koberečků dělaných na míru do Superba II Combi.

jak dokážeš s dětma ten světlý interiér udržet čistý? :-) Já mám taky světlý, ale podlahu mám červnou - naštěstí :-)

Podle mě je interiér povedený kromě jedné věci a to jsou odkládací prostory, není kam dát 1,5l láhev, telefon, peněženka a milion dalších drobností. Taky by se hodila minimálně jedna zásuvka navíc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...