Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj potřeboval bych pomoct koupil jsme tady z fora faceliftový lampy asi tak před třema mesíci ten dotyčnej mi řekl že jsou komplet tak jsem včera dokupoval věci na přestavbu RS a co jsem nezjistil ve světlech není ta zástrčka a ani natažený kabely s paticema na žárovky a v auto CB Plzeň mi řekli že to je součást lampy a že to je samostatně neprodejný.Co mám dělat??díky za rady

Asi tam nebudeš mít ani motorky, na Aukru se to občas prodává, když někomu praskne plast, tak se prohodí vnitřnosti, je to relativně levné. Zkus se s ním domluvit, případně nezapomeň na Blacklist. Upřímnou soustrast.

• Autor

právě že motorky tam jsou jen tam nejsou ty dráty s paticema a svorkovnice.Zkusím se podívat jestli to na aukru najdu

Nebo zajeť na vrakáč, tak to mít určitě budou.

ahoj mam doma dve rozbite face lampy kabelaz v nich je....aj motorceky.....tak ak mas zaujem sa ozvy, urcite sa dohodneme

Ahoj,

sháním do face světel držák na seřizování paraboly (celá lampa je ok, pouze na jedné straně je prasklý držák paraboly).

Na vrakáčích se jsem se ptal, ale tam mají pouze celé lampy. Asi to je u obou světel stejné, ale já potřebuji do levého.Takže pokud u těch rozbitých světel máš ok ty držáky co se přez ně seřizuje parabola, tak bych měl zájem. Díky

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

neviem aky drziak myslis zajtra sa na to pozriem ale ak myslis to co spaja motorcek s parabolou tak to mam prasknute

• Autor

Čau to by byla paráda určitě bych to vzal kolik by jsi za to chtěl??

ahoj tak som ti to dnes vymotoval z tych svetiel....viz foto....je to z face lamp s hmlovkou.neviem ci mas aj ty s hmlovkou....cenu a sposob dopravy mi navrhni cez sz

post-4502-1220001961_thumb.jpg

Upraveno od danone

Ahoj,

sháním do face světel držák na seřizování paraboly (celá lampa je ok, pouze na jedné straně je prasklý držák paraboly).

Na vrakáčích se jsem se ptal, ale tam mají pouze celé lampy. Asi to je u obou světel stejné, ale já potřebuji do levého.Takže pokud u těch rozbitých světel máš ok ty držáky co se přez ně seřizuje parabola, tak bych měl zájem. Díky

mam tie dva drziaky ale ta cierna cast ktora je nasadena na tom čape a pripevnena srobom k parabole je na oboch prasknuta.... takze v nej ten cap nedrzí

mam tie dva drziaky ale ta cierna cast ktora je nasadena na tom čape a pripevnena srobom k parabole je na oboch prasknuta.... takze v nej ten cap nedrzí

Ještě se podrobněji podívám v které části to mám prasklý, ale myslim si že mám prasklou tu černou část co se šroubuje.

Pro představu přikládám foto. Části které potřebuji jsou vyznačeny zeleně.

post-7344-1220125334_thumb.jpg

mno tak to biele ti mozem poslat ale to cierne mam ties ulomene

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.