Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapi kolik ma elegance 2002 v zakladu bagu? Vim akorat o prednich a v sedackach, takze 4. Nekde jsem cetl, ze ma snad i stropni.. ale v jake verzi, nebo jen za priplatek..

Tak tohle jsem nasel na webu auto.cz

Boční náraz

Škoda se po prvním bočním nárazovém testu rozhodla standardně vybavit tento vůz okenními airbagy, takže Euro NCAP připustilo opakování testů a následné výsledky jsou zde uvedeny. Okenní airbagy ochránily hlavy předních i zadních cestujících a boční airbag, který je součásti sedadla také pracoval dobře k ochraně řidičova hrudníku i břicha. Řidičovy dolní žebra a břicho sice narazily na opěrku paže ve dveřích, ale tento náraz nebyl posouzen jako riziko vážného zranění.

OII ma nad okny napis airbag a v supikovi jsem nic takoveho nenasel.

Upraveno od Jirik_superb

Se koukni jestli máš na sloupkách loga "AIRBAG" :t

Chlapi kolik ma elegance 2002 v zakladu bagu? Vim akorat o prednich a v sedackach, takze 4. Nekde jsem cetl, ze ma snad i stropni.. ale v jake verzi, nebo jen za priplatek..

Tak tohle jsem nasel na webu auto.cz

Boční náraz

Škoda se po prvním bočním nárazovém testu rozhodla standardně vybavit tento vůz okenními airbagy, takže Euro NCAP připustilo opakování testů a následné výsledky jsou zde uvedeny. Okenní airbagy ochránily hlavy předních i zadních cestujících a boční airbag, který je součásti sedadla také pracoval dobře k ochraně řidičova hrudníku i břicha. Řidičovy dolní žebra a břicho sice narazily na opěrku paže ve dveřích, ale tento náraz nebyl posouzen jako riziko vážného zranění.

OII ma nad okny napis airbag a v supikovi jsem nic takoveho nenasel.

já jich mám šest

• Autor
Se koukni jestli máš na sloupkách loga "AIRBAG" :t

Nemam :(

mam jich taky 6, vzdycky je to napsane kde to je, v sedackach, na sloupku atd

Nemam :(

Tak asi nějaká nultá serie :D

No já mám elegance MR 03 a jsou tam 4 airbagy.

Dá se to určitě zjistit tady: http://igorweb.org/equidec/Default.aspx

Paráda,funguje to krásně.Jen mě zaráží že se v těch kódech neukazuje jestli má auto xenony nebo bixenony.Nevíš jestli existuje nějaká adresa kde by se zadal VIN a podle toho by se ukázalo co je to zač?Tak jak to mají v servisech

• Autor
Paráda,funguje to krásně.Jen mě zaráží že se v těch kódech neukazuje jestli má auto xenony nebo bixenony.Nevíš jestli existuje nějaká adresa kde by se zadal VIN a podle toho by se ukázalo co je to zač?Tak jak to mají v servisech

Tak to mas stesti... me to pise code not found :-(

Já mam teda 8x airbag a myslim, že to stačí :palec2:

Tak to mas stesti... me to pise code not found :-(

to já to normálně přepnul do češtiny a začal zadávat podle servisky ty kody a na konci mi to pak ukázalo co to má

• 3 měsíce později...

Ja mám tiež 8 airbagov elegance 2002

• 2 měsíce později...

Ja mam Elegance MR05 a bagu mam 4ks :(

taky mam Elegance MR05 a airbagu jen 4

asi tam dalsi nejdou pridat ze? :D

a na co?Neblázni.Sice to vypadá honosně když si pomyslíš že tam máš 6 nebo 8 vaků,ale stejně je nikdo nechce použít.Lepší ani nemyslet na to.Je to jen takový psychologický moment

Mám 02 a 4 pytle.

Mám 03 a taky 4 pytlíky ;)

Je ten kód toto:?

3U;STAWXX01;FM5

nenašlo mi to nic krom FM5 a u FM5 mi to napsalo, že mám verzi classic místo elegance, takže to vypadá, že celé auti je vlastně přestavěný bůh ví z čeho a teď jen pevně doufám, že výbavou a že není po bouračce :( Taky už chápu, proč tam není v eleganci ESP a proč je kůže odřená po 115tis km, proč DX je A a kolem ní je jinej dekor dřeva než na zbytku auta :(

Pokud vím,tak to se dá zjistit ETKOU,zadáš vin a ona ti ukáže jen díly,které máš ve voze.

Upraveno od j-novis

Jestli chceš zjistit kolik má pytlíku tak se koukni tady http://www.igorweb.org/vindec/ když zadáš vin kod tak ti napíše kolik pytlíku máš např. tenhle kod TMBBT63U239036659

• 2 týdny později...

Neviem ci to je ako dobre ratam ale ja mam samzrejme volant + spolujazdec ,ael mam aj 2x sedadlach2x v stlpiku a 2x nad bocnymi oknami co su asi hlavovoe. to mi vychadza 8. Je to asi mozne za priplatok lebo mam classic z nemecka dovezeny.

Neviem ci to je ako dobre ratam ale ja mam samzrejme volant + spolujazdec ,ael mam aj 2x sedadlach2x v stlpiku a 2x nad bocnymi oknami co su asi hlavovoe. to mi vychadza 8. Je to asi mozne za priplatok lebo mam classic z nemecka dovezeny.

Všechno je možné,v německu jsou základní výbavy jiné mež u nás.Například v německu má elegance v základu kůži,u nás je jen za příplatek atd.

• Autor
Všechno je možné,v německu jsou základní výbavy jiné mež u nás.Například v německu má elegance v základu kůži,u nás je jen za příplatek atd.

Mam pocit, ze u nas byla taky v zakladu elegance kuze.

Ne ne,v základu byla polokůže,celokůže byla za příplatek.Je to tak i se superb II.

• 2 měsíce později...
Ne ne,v základu byla polokůže,celokůže byla za příplatek.Je to tak i se superb II.

SAKRYŠ JEN 4 BAGY :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.