Miloš Vloženo 5. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Tady jsou : Neděle 7.12.08 Uterý 9.12.08 Pátek 12.12.08 nebo ? Vždy navečer. Napoprvé asi někde na parkáči, benzínce apod. Dodejte svůj názor nebo návrh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Tady jsou : Neděle 7.12.08 Uterý 9.12.08 Pátek 12.12.08 nebo ? Vždy navečer. Napoprvé asi někde na parkáči, benzínce apod. Dodejte svůj názor nebo návrh. Tak mě je jedno kdy všechny 3 termíny se mi hodí když to bude v týdnu tak po 4ty hodině Nebo jsme to mohli udělat dnes V Klášterci u Švamberka nebo jsi to nebyl ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Me vyhovuje jakykoliv napsany termin, takze se podridim vetsine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Tak to už budem na 100% 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Tak bych to videl na Uterý 9.12.08 navecer, dejte vedet kdo muze? A v kolik a kde se sejdeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Tak to by šlo a kde to bude mě je jedno když to nebude Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Misto bych volil podle toho kdo vsechno prijede... Kdyz budeme vsichni Chomtovaci, tak je jasne ze se sejdeme nekde v Chomutove. Kdyz budou i prespolni, tak se domluvime na nejakem miste aby jsme to meli vsichni stejne daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Alžbětka , Woodman jsme z Klášterce ale Chomutov neni tak daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 6. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Souhlas. ÚT by šlo, čas tak kolem 18.00 - to by neměl být, snad, již problém pro nikoho. A místo, to je dobrá otázka! Napišme si, kdo by chtěl přijet a podle toho to zařídíme. V zimě to je poněkud těžší (přeci jenom ta zimička), vymyslet dobré místečko - jo v létě, to bude jiné. Když jen Chomutováci (Alžbětka, Woodman - vy jste domácí), asi někde tady. Když bude někdo z větší vzdálenosti, bude se muset přizpůsobit. Samozřejmě, vše záleží jen na nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 S to u zimou je to pravda já to vidím na nějakou benzínku a teplou kávu . Co OMV v Chomutově u přejezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 7. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 OMV je dobra volba. Tak ja moho a kdo dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Tez muzu. Takze v utery 9.12. od 18:00h na OMV v Chomutove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Tez muzu. Takze v utery 9.12. od 18:00h na OMV v Chomutove... .Cues s terminemv utery v 18:00 souhlasim taky. Sice bude uz tma ale to nevadi omw u prejezdu se mi zda jako docela dobra volba. Na namesti to je nerealne.. vanocni trhy. A korat skoda ze to nebylo drive dokud je svetlo mohlo se na to letiste. Pres tyden je tam docela prazdno. Jsem na VaS docela zvedavej jelikoz jsem cerstvejmajitel F1 i uzivatel tohoto fora . A je dobre ze je nas z CHOMUTOV CITY docela dost aspon mi snad nekdo poradi co s tim mym plechackem. A pokud tam nekdo bude mit FRS ocenil bych kdybych me v tom nekdo svezl. Tot vse PS ostatni benzinky jsou male.. nebo to porad okupujou tuzeri/tuneri/ takze ta omw je ok. S pozdravem AMBRI LADIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Takze v UTERY V 18:00h na OMV, V Alejích 5381, 430 03 Chomutov Potvrzeny seznam ucastniku: - Miloš - Sejvi - alzbetka - LADIS AMBROS Prida se jeste nekdo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 (editace) A woodmen Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: alzbetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 cauky. lidicky necitujte posledni prispevky a kdyz uz, tak ne stakovejma plachtama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 OK, tajze nas "zatim" bude PET: - Miloš - Sejvi - alzbetka + Woodmen - LADIS AMBROS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Tak jak - platí to dnes večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Pocitam s tim, ja tedy dorazim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Pocitam s tim, ja tedy dorazim... Ja tez....v18:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ´Tak tady jsou fotky z CV srazíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Mensi SRAZ na Chomutovsku se uskutecnil a vsichni co slibily ucast dorazily (Miloš, sejvi, alzbetka, Woodmen, LADIS AMBROS). Az bude svetlo a teplo, tak by jsme se mohli zase sejit. Roste tady PORADNY chomutovsky klan skodovaku . Mozna ze se casem prida i nekdo dalsi... Nekolik fotek z Chomutovskeho srazu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Jee toho pana f tyy ksiltofce na posledni fotce znam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) JJe jak jsi mě poznal? a to jsem byl v utajení a v převlečení Ne dens to bylo super až na tu zimu. Jen kdyby nás bylo více. Díky, díky Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Me dekovat nemusis kdybych to vedel driv, tak by byl asi dalsi sraz kam bych se jel podivat, a zase dalka.... Kua ja si pripadam jak v tom vtipu o kralickovi, kterej bydlel za sedmero horama, sedmero lesama, sedmero rekama a vsude to mel zkurvene daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.