alzbetka Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Příjemné prožití vánočních svátků,hodně zdraví,štěstí v novém roce přeji já a to všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Houhouhou Ahojky, veselé Vánoce, všechno nejlepší do nového roku přeje Blacky a Dája. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 I já se přidávám s přáním.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr136 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Veselé Vánoce všem! Vše nej a hlavně hodně kilometrů bez nehod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 TAK JAK "CHOMUTOVÁCI" JAKÉ BYLY SVÁTKY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Svatky byly perfektni, 14 dni jsem byl doma a PERFEKTNE jsem si odpocinul od prace... Poprve jsme slavily svatky jako RODINA UPLNA a 10mesicni dceri se vse libilo. Uz se tesim na pristi rok, to uz mala bude vice vnimat a chapat vanocni svatky. Skoda jen ze pri tech mrazech venku neni na Chomutovsku snih Editováno: 3. leden 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Svátky hezký ale krátky a už nám to zase začne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Jo a k tomu sněhu stači popojet 10km směrem nahoru a je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 PEKNEJ PLACEK KDE TO JE PRESNE ZE BYCH SE AM JEL VYBLBNOUT S FABINOU??? jINAK Vsem hezky svatky!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak nám konečně sněží - konečně něco pořádného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jo koukam ven, ze zase neco napadlo. Ted hlasi ze budou zase mrazy, tak je fajn ze bude snih. Na vikend se chystam na Blatno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 A co tam? běžky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jo kazdy rok tam jezdime na bezky. Ted asi vezmeme sebou malou a pujdeme na sanky, mozna ze se podivame i na Mezihori... Jen ty sanky musime jeste nekde koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Mohu zapůjčit - nic nekupuj!!! Ozvi se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak to by bylo fajn, poslal jsem ti SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) Jeste jednou Miloši, DIKY za pujceni sanek! Elisce se moc libi a uz se tesi az se sveze... Editováno: 6. leden 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 No není zač. Proto jsme přece tady, no ne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Zdravím Chomutov...město ve kterém jsem studoval a za holkama pálil....a s jednou i pět let chodil....Srázek už asi nestihnu, ale další akce bych se rád zůčastnil...a možná přijedem dva a budem mít dvě Octávky...(foto) Jsem z Ostrova...takže vzdálenost není problém...jezdil jsem do školy i na kole, ale to jsem byl mladej a svižnej... :-) Jinak samo všem vše nej v Novým roce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) Ahoj a samo že jsi (jste) vítaný. Ostrov je za rohem a příště asi uděláme srázek někde Kadaň nebo Klášterec. Jinak moc pěkná O2 i tvoje stránky. budem mít o čem hovořit Editováno: 9. leden 2009, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Souhlasim s Milosem a vitam holyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Díky. Kdysi jsem byl na motorkářským srazu v Hradci u Kadaně, tam by to šlo, nebo někde u Nechranický přehrady? Tam by se hezky fotilo....Na Prunéřově I je velkej plac ve fabrice, ale tam se asi nedostanem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Hradec je pěkný. Nechranice taky dobrý, ale toto vše až asi v létě. Teď v nejbližší době musíme vymyslet něco jiného - teplejšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Srazy ze střední jsme dělali "U pavouka", ale tam se blbě parkuje....Ještě mě napad třetí mlýn....nebo druhej...nebo jak se to jmenovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Pekrt Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Srazy ze střední jsme dělali "U pavouka", ale tam se blbě parkuje....Ještě mě napad třetí mlýn....nebo druhej...nebo jak se to jmenovalo... jedine druhej treti uz neexistuje privatizoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 A nebo první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.