Bylzde Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Mě je to jedno kde to bude..snad vyjde počasí a čas a pak nic nebrání tomu abych přijel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 zA CELOU ZIMU jeden srazik a jen vytahnu paty z cr.. tak se to tady srazama jen hemzi.. jenze ja prijizdim az dalsi nedeli po velikonocich a tudis mi tento srza unikne snad bude brzo zas nejakej mini nekdy kdy budu v cechach uzijte si to tam A cues lidi Zdravi AMBRI LADIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 já jsem Kadaňák takže by mi ten Kaufland nevadil, ale jak píšu, bude tam dost lidu....u Globusu je větší šance že se tam vpoho vměstnáme Ladis: zdravím, určo se pak zas něco vymyslí - v tomhle počasí už je to jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak tady je foto a parkovací senzor by trubku, která kouká 50cm asi nezaznamenal no nevím stejně jsem chtěl jiný světla,ale ten nárazník mě se...... byl přesně měsíc na autě no moc se neohřál ale já ho spravím Tohle senzory v pohode zaznamenaji, driv se me stalo neco podobneho, prehledl sem lampu, ale couval sem pomalu a bylo z toho jel lehke tuknuti, z ty fotky to vypada jak z ca50kmh .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 50km to nebylo ale pecka jo ale už potom není ani známka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak co tedy kde a v kolik ??? ten Globus 14 : 00 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Neděle 14:00 u Globusu zvládám....tak co dáme nějaký lidi do kupy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 už jsme 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 tak snad aby jsme si to pro lepší orientaci sepsali...dostavit se může: kibi, alžbětka....jo to je vše No koukám že mi Chomutováci se do kupy nedáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Sice jsem kousek dál od Chomutova...cca 50km, ale rád bych přijel, jen dneska udíme a to je až do rána a to spolu s nějakým pivkem a paňáčkem...a to bych do 14 bych nevystřízlivěj...tak snad příště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tak koukam že s toho asi nic nebude ,tak se jedu kouknout Horní hrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 hmmm nemá to smysl ve 3:) tak jindy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 asi tak...dáme to jindy, až to bude vyhovovat více lidem...tak pěknej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 sakra...sem si to tu přečet v neděli...14:38....jináč jsme mohli bejt tří Neva, srazíme se jindy...jinak Horní Hrad...to je do Ostrova co by šutrem mrsknul a dobrej tip na vejlet...ačkoli v tý zatáčce měl před 14 dnama nehodu kamarád...a doost tragickou...zatím jsem tam ani nejel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Níc se neděje stejně se nic nekonalo musíme se pořádně domluvit tak dejte nějaky návrhy kdy by se vám to hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 To je vždycky těžký..dohodnout se na termínu...onehdá jsem pro Fabia club organizoval exkurzi do škodovky...když jsem nechal lidi navrhnout termín, měl jsem tolik termínů, kolik bylo zájemců Tak jsem dal pevnej termín a kdo chtěl jet, musel se přizpůsobit a zaplatit zálohu. A pak to najednou šlo... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak Chomutováci (a všici co rádi pokecáte ), co takhle neděle opět kolem druhý hodiny?...dáme to nějak dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 V nedeli bude pekna zima... Kdyz to nebude nekde na Kamencaku.., navrhnete nejake DOBRE misto. V nedeli kolem 14h by to slo, zatim mam volno, takze ja muzu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ok co třeba Kadaň náměstí tam je dost Mcdonaldu (čína) kde by se šlo v případé pravdivé předpovědí počasí schovat a žadný třeba prostě v neděle 14:00 Kadaň náměstí ,jestli má někdo jiný návrh tak zase jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Já a Woodmen jedem kdyžtak si dojdem sami na nudle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Hele a jak se poznáme (te)? Má někdo z vás na zápěstí hnědou skvrnu velikosti mexického dolaru, nebo dáme do klopy červenej karafiát? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Uplně v poho ja mám černou fabii a woodmen taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 V Kadani je jen jedna China "U slávka" a stojí za.... nej pojezení koček a jíneho zvěrstva je čajna v uličce na náměstí v Chomutově, tak pokud si chcete pochutnat?....jináč jsem pro jakoukoliv volbu moje auto taky určo poznáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Ahoj Chlopi? Jsem taky Chomutovák a nějaký ten srazík by to chtělo.Je mi celkem jedno jestli to bude v Kadani nebo v Chomutově.Chtělo by se to setkat na nějakém větším parkovišti u marketu a tam se rozhodnout co dál.Na náměstí ať v Chomutově či v Kadani je stále plno a ještě se tam musí platit poplatek za parkovné.Chce se to nějak domluvit moc času nezbývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Zravím Karle.....za mne poád vítězí když už market, tak Globus, parkoviště je ohromný a kdyby bylo hnusně, dá se zalízt do jídelny...dát si kafčé, nebo i jídlo Jen se dohodnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.