kibi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Sejvi: taky díky za supr strávenej den tobě Alžbětce a VW moto týpkovi - takhle mne bachor od smíchu dlouho nebolel a vůbec celkově super srázek PS: pěkný fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jo bylo to super ,včera jsem byl s moto týpkem na pívku a taky byl unešenej že prej víc moček pohromadě neviděl že na to jen tak nezapomene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Alzbetko: pamatuješ vůbec na mě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Romariooo:jasný to nejde zapomenout byl jsem pod vlivem ale ne zase tolik 10piv a nějak ta lahvinka mě ještě tolik neotupí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Alzbetko: pamatuješ vůbec na mě??? Tebe nejde zapomenout...jednou někomu vkročíš do života a už je to navždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Marek:tak jsem to myslel ale nechtěl jsem to říkat na hlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Kluci: Vy mě teda dáváte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 od toho jsou kámošíííííííííííííííííííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak to jsou oni ALZBETKA a VW TYPEK! Kamkoliv je vezmete, tak Vam garantuji ze se NUDIT nebudete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jeste se vratim k 8. srazu Skodahome.cz a davam se nekolik SOUKROMYCH fotek jedne opravdu vydarene parby... V octavia baru jsem meli otevreno NONSTOP a pro stourali upozornuji, ze jsme po sobe vse radne uklidili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No dobrýýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 pěkný ještě teď mne bolý břicho, když jsi vzpomenu na to jak jsem se za ten den nasmál chtělo by to zase nějakej ten srázek, ať nám VW-maník vysvětlí, jak jsou vlastně ty Škodovky marný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Cues vsem jeste ziju.. ALZBETKA TO vi .. co tento vikend Nechranice.. auto kemp vikletice nebo jak se to tam jmenuje.. je to kemp kdyz se prejede hraz projedou cely vikletice.. a na konci je ostra vracecka do prava a za prvnim pricnym prahem do leva a jstet am ej tam docela slusne park platz.. v kempu je hospoda s dobrou kuchyni.. hriste na nohejbal volejbal minigolf atd.. vmete s sebou stany a muzem se sejit. tam Nekdo proti???Muzem si tam rozdat poharky.. za ucast.. /treba od gamrbimusu nebo od Kozla to je jedno nejakej kalisek tam dat muzem/ ALZBETKA snad jede pokud nezmenil nazor.. Asi se u nej jeste zastavim poprudim kdy zas pojede neco vymontuju neco odpadne Ale je tam proste klidek.. pohoda jezz Nebo mate nekdo jinej navrch??? Je to mozna moc na rychlo.. ale je to lepsi nez planovat to pul roku do predu pak pulka lidi stejne ucast odrekne ... Jinak ten WW typek.. uz si zvyka ze u ALZBETKY JE HNIZDO skodovek.. casem si zvykne uplne a taky si nejakou poridi a WW pujde na srotak Dejte vedet kdo vse pojede.. jedine co potrebujete je stan nic vic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nápad dobrej, místo taky supr....ale já jsem celej výkend v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak to uděláme příští víkend ted bych taky byl rad doma a kutil než chlastal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 pěkný ještě teď mne bolý břicho, když jsi vzpomenu na to jak jsem se za ten den nasmál chtělo by to zase nějakej ten srázek, ať nám VW-maník vysvětlí, jak jsou vlastně ty Škodovky marný no a to až se sejdem na těch nechranicích tě bude bolet zase neboj a budem se moct smat až do rana malý děti nejedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Taky by jsem to videl az na pristi vikend. Tento budu pravdepodobne v Litomericich... A hlavne to chce aby jsme se sesli vsichni! S Nechranicemi souhlasim a doufam ze Alzbetka sebou vezme "VW typka"... Co Karlos 71, zije jeste? Chtelo by to sehnat na pristi vikend co nejvice lidi... A proto, kdo sem chodite a mate to kousek, tak se ozvete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 No tak pristi vikend snad se vydari pocasi me je to celkem bublifuk.. Alzbetka to ma tezky auto rozebrany .. 4kolka rozebrana nemel by na cem priject Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ja si poradím mám ještě přibližovátko ale asi pojedem tansporterem at se nemusíme srat se tavbou stanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Koukám že je o mně nějaký zájem.Neboj te se žiju?Nápad je to dobrý na Nechraňky,ale tento týden též nemohu jedu do Klatov na závody MTB Král Šumavy.Ten příští to vidím reálný.Nevím jestli budu mít volnou neděli,ale v sobotu jsem po noční to bych mohl přijet.Chce se to domluvit.Jinak co jsem byl na srazu v Doubí u turnova tak super nějaké foto mám pro vás připravený v mobilu.Jak jsem koukal na ten váš srazík tak taky nemněl chybu a o srandu nebyla nouze co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 pristi tyden to pujde ted chci neco kutit na voze a pak dovolena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ja ho prasknu co chce davat na auto ne neprasknu bude to vypadat docela slucne.. uz ta moje fabule vedle te jeho zacina blednout..Ale to bude tim ze jsem hrozne manualne zrucnej.. Ale mam taky neco v planu s fabulkou .. nechte se prekvapit.. Jinak tento vikend vypada pocasi pekne na hO*no takze snad pristi vikend bude lepsi.. Ps.. Budu brat poharky.. plastove na pivko.. pak si je rozdame.. Mezi sebou za ucast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 kOLIK NAS TU JE ?? Z CV A OKOLI?? ALZBETKA SEJVI AMBRI PEKRT KIBI a kdo dalsi? Uz by to mohlo byt poradny hejno aby to v cv vypadalo jako by tu meli fabule hnizdo Co si udelat nejaky polep ? Fabule-cv ?? Nejake navrhy? Pripominky? Upoutavky?? Atd?? Ozvete se vsichni .. myslim ze nas tu bude.. Tak dohromady z CV bambilion a kdyz ne jeden tak aspon dva bambiliony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 LADIS AMBROS: Jo urcite si dam na oktavku polep Fabule-cv... Pristi vikend snad pocasi vyjde a snad se sejdeme v plnem poctu, tedy vsichni co prislibi ucast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.