alzbetka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 No stím polepem to je super dal bych si ho na narazník ale zevnitř ted ho mam sundanej takže bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Sejvi.. no a proc ne.. Jako bylo by to hezky kdybys reprezentoval hezci auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Radku nejakej napis te nezbije protoze ty mas na aute samolepy.. snad vsude.. a dokonce je s tebe motorovej ornitolog... :)dEJ Mi zitra vcas vedet at se k tobe dopravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dneska je pocasi mizerne, jeste ze jsme domluveny na pristi tyden. Doufam ze bude tepleji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Sejvi: to jo chlastat v dešti to není to praví ořechoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Voda jako voda.. Thanks za blikace Very much :) Ale zapomnel jsem ti vzit .. krmeni pro ptacky.. myslim ze se stavim nekde v Žaku.. pro proso.. A asi si vemu pak velkou krabici na ty veci co mam u tebe Za chvili z tech kramu slozis novou fabku Souhlas pocasi bylo na prd.. ale ja na nechrankach stejne byl a stejne griloval takze to bylo ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 no az u tebe zapomene auto tak to bude teprve sranda najaky kramz nevi kde co ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 LADIS AMBROS:Jasny kup proso a ja zase obvazy až se budeš prat o kus žvance a necháš se pořezat ,hlad je svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hlad je prevlecena zizen.. Priste si vemu taky nuz.. a ne jen holou rukou proti nozi.. to neni fer aspon byla legrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hele vim ze se to sem do tohoto tema vubec nehodi ale muze mi s tim nekdo poradit jak to udelat??? To co jen a tom videu? SHADE Je to ptakovina ale me se libi jak to udelat nejake chytre rady??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no na vedoucího to není ale jako kolotočaře ho berem ,ne dobry poradím ti až tu bude kolotoč očesej jim maringotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 LADIS AMBROS: Jsi divnej, takova "tuning" hovadina svetylkova. Doporucuji na auto nedavat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tý woé takovou diskošku chceš na svoje autíčko? Souhlasím se Sejvim..nedávat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tý woé takovou diskošku chceš na svoje autíčko? Souhlasím se Sejvim..nedávat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no na vedoucího to není ale jako kolotočaře ho berem ,ne dobry poradím ti až tu bude kolotoč očesej jim maringotky to mě.... rada nad zlato souhlas s Michalem a Markem, vykašli se na to, fakt je to tak na starýho cikánskýho kadeta, nebo sierru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) No ale zase když to tam dá tak už mu bude scházet jen labut a má ten kolotoč A to byl u mě Lejdis v sobotu montoval jsem mu moje čírý boční blinkry kdybych věděl o jeho zaměření tak tam prdnem diskokoule Editováno: 2. Červen 2009, autor: alzbetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 nazdárek Škodováci tak jak to vidíte s těma nechranicema.V sobotu jsem ponoční a v neděli mám ranní tak že bych mohl akorát přijet v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahoj tak ja nevím jak to bude ale do pátku se tu určitě domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Hele kazdej ujizdi na necem jine disko koule co se tocej horizontalne to by byl mazec.. Me se to libi.. Na ty blikatka jsem trochu jetej.. Vid Alzbetko si videl to platicko par diodek.. jak malo staci k lidske radosti.. nO jinak dekuji za Vase vetsinou souhlasne nazory a dekuji za podporu Ps. Ja mel kadetta!!!A byl to typ D masakr auto a to byla pojizdna diskoteka.. A kolotoc.. podsvicenej zadni plato cele blikalo hezky do rytmu hudby.. interier podsvicenej stoposkop v interieru a jine Kolotc ptakoviny.. Aspon me vecer neprehlednete . Mel jsem zajem o americke alu kola ale byli by asi drazsi nez fabie... a pak jesty tyto ty jsou specialne pro me ale taky asik nedustupna cen kategorie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 SPIS JSEM ZNICIL KADETA KDYZ JSEM SE VRTAL V ELEKTRICE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Alternator nevydrzel napor mych autoelektriakrskych dovednosti.. Lepsi to odpalit v kadettu nez ve fabuly..Jak to vypada s tema nechrankama?ASI NIC moc apson podle toho pocasi....( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No počasí na chuja ja nejedu až bude hezky tak ale 100% jedu ,rano jsem jel na kole do práce a měl jsem omrzliny je to hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) Souhlasim s Alzbetkou pocasi na vikend nic moc. Kdyz nebude teplo, tak se mi tez moc nechce... Editováno: 5. Červen 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 leto lepsi nebude vytahnete zimni bundy prezout a hura na cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 (editace) Takze predpokladam ze ten srazek dnes NEBUDE. Kdyz se podivam z okna, tak pocasi stoji za hovno - az do vecera bude prset... Editováno: 6. Červen 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.