sejvi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Alzbetko ja pojedu s Tebou, auto neberu. Tak zalezi na Tobe. V praci jsem v patek do 16:00h. Pojede i VW typek...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 typek to ještě neví na 100% a to nemužěš skončit dřív v prací jo a auto už mam asi plny to taky ale není 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak je to sice na rychlo ale zitra je srazek na Ušáku kdo chce muže přijet je to od 17Hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 OK, zitra v 17H na Usaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 dík za zařízení Radku - jasný že dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Je mi lito panove ale musim dobrovolne povine ject jak ocas. s dodavkou pro 12 kubiku dreva budu to vozit z vejprt do loun a to v sobotu sice budem asi 3 dodavky na to ale zabere to celej den.. pekne me to sere.. Uzijte si to tam.. a snad priste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 copak máš kibi v hledáčku, že prodáváš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 copak máš kibi v hledáčku, že prodáváš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 v hledáčku byla Ibiza sport nebo FR 96kw v naftě...ale nakonec Fábinka zůstává doma...je mi ji líto prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 kibi: Takze ji nakonec neprodas... Na druhou stranu by jsi asi tezko koupil nejake auto v takovem perfektnim stavu jako mas ted fabii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 TOT ADY VSICHNI POCHCIPALI NEBO KDE TED KUJETE PIKLE PROTI PRAZSKYM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Nikdo nic nekuje jen se čekalo kterej blbec se tu dřív ozve Ale pravda co takhle se ještě letos někde sejít a pokecat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Ja jsem pro! Co tuto sobotu od 18:00h. Treba u Alzbetky doma... Tento vikend mam tento rok naposledy volny, pak jako kazdy rok jezdim po pribuznych a uzivam si Vanoce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Sejvi : to neklapne v sobotu jsem doma jen dopoledne večer jdu co neděle odpoledne to už snad budu redy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 V nedeli take muzu... Prijel by jeste nekdo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 já jsem v neděli od rána do noci v práci, jsem teď časově zapikanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Zdar chlapi chtělo by se to sjet,ale tento výkend jsem fuč.Přijedu v neděli odpoledne.A co takhle 24.12. dopoledne se někde sejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 taky bych moh :-) jen dejte vedet ...i kdyz kibi mi muze hodit sms kdyby tam jel taky, sem byl 16.12 v praze na chodove a tam par lidicek bylo vcetne cvrčka , olina sem tam uz nestihnul, kolony na barandaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) Jak blbec alzbeto? Si delas kurna prdel ne? Ja za to nemuzu ze musim byt ten avantgardni proud abych strhnul k zivotu i ostatni na teto skoromirajici mistnosti cv cars. A nemuzu za to ze proste kdyz uz jsem v cr tak na sraz se nedostanu kvuli pracovnim povinostem radsi se moc nerzciluj a postav na kafe pac do hodky jsem u tebe A moc nekoukej a koukej varit poradnyho turka ty klasterecaku Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: LADIS AMBROS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Koukám že je to tu mrtví tak že miny srázek na vánoce je v dáliu.Tak snad do konce roku co vy na to,dej te nějaký návrh ať se ještě uvodíme ve starém roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Karlos 71: Se mnou urcite nepocitej. Zacinaji svatky, tak mam co delat aby jsem stihl vsechny zname navstivit. V Lednu neco podnikneme, kdyz Alzbetka ted ma NOVE AUTO! Musime to oslavit a moc jsem zvedavy na tu jeho OCTAVII! Aspon prejde na nove forum, tady to je posledni mesice HODNE SPATNE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 sejvi nebyl si včera v kadani? asi si mi dával přednost na kruháči u plusu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 krocan: To jsem nebyl ja. V Kadani jsem uz nebyl ani nepamatuji... Ze by mel nekdo stejne pekne auto jako mam ja. Vsem veselé Vánoce a šťastný nový rok 2010! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 nebyl jsem si jistej, protože bylo zaflákaný, kdyby bylo vyleštěný,tak si sem 100% jistej, že to si ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Tak co kdy se slezem jestli to nebude do nového roku tak vám ho přeji at je ten nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.