kibi Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 tak jem zvědav kdo dorazí nejsme přece z cukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 24. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 tady ambri : hele alzbetkomam dlouhej prodluzovak mas nejakej primotop? nebo eskymacky boty?tam je zima jak svina premejslim jestli ject nevo ne aby jsme tam nakonec nebylijen tri a pivko v zime mocnejde a rum nepiju ambri.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 24. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 v kolik tama budete???? chystám se najíst a vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 hlásím úspěšný návrat z velkolepého srazu Chomutovska myslím že naprosto pohodovej den, ještě teď mě bolí pupek a huba...pupek od návalu buřtů, prasete a huba od toho, jak...jak jsem....vůbec nemluvil díky všem za hezkej den sám jsen nefotil, ale kdo něco má, klidně může vesele vkládat, ať se pochlubíme zůčastnění" já Alžbětka + rodinej maskot Sejvi Karlos + podpora v nohejbalu Kaby + přítelkyně Ladis Ambros Proces Pekt Krocan + návštěva z druhé půlky republky (čuměl jsem a smekám, že ty naše ksychty chtěli vidět ) bruno 128 Ludan Mmisari jináč krom drbání (téměř mě nepustili ke slovu ) a pojídání buřtů proběhlo i několik sportovních disciplín "nohejbal" a "stolní hokej" vše bez zranění a s plným nasazením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Musim rict,.... sraz byl bezva a tez supr zabava . Dekujeme za pohosteni ,Kibi se o vse dobre postaral. :palec2: foto z akce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Peknej srázek, počasí asi taky ok. Škoda, že jsem byl v sobotu v praci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 super výlet, super lidi. Kibi díky za perfektní služby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Ano sraz se povedl Místo pohárku které byli v plánu se rozdávalo prasátko . Pár kontrolních otázek např. kolik mám doma pejsku nejlépe odpověděl Kibi proto buřtík navíc další otázka byla kolik má Sejvi přátel na facebooku nejlepe jsem to věděl já ale at to řekne někdo jiný Auta, no ty se nehodnotily jedou a jsou to seriovky to by ani nemělo cenu prostě super lidi a zábava , tož ty Ostravácí taky překvapily super Jo málem bych zapoměl jen co se rozdaly buřty všichni zmizely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Luďan & Zdenda: chlapi nemáte za co, hlavní dík patří Alžbětce a Sejvimu, ty jsou hlavní organizátoři...já vlastně jen dodal pár buřtů a výtečné OKURKY hlavně že se povedlo a i počasí vyšlo Alžbětka: to mě pos.... kolik má Sejvi přátel na facebooku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Kibi: to je uplně jedno kolik má přátel hlavně nějaká kategorie na cenu a buřtík navíc se hodil a zustal mezi svýma nebudeme to přece rozdávat cizím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 ]Tak sobota se nakonec vydařila hlavními účastníky tam byli Ostraváci což asi všem došel dech že přijeli s takové dálkya ještě jen na chvilku,protože odpoledne jeli zpět.Nohejbálek se taky povedl mlaďasové neměli šanci bylo pěkné zpestření dne a taky prodloužené nožky na kterých jsem byl všem k smíchu co jsem na nohách jako jediný:crutch:doufám že příště se chlapi více pochlapíte.Fotek bude víc nějak mi hapruje PC tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Povedena AKCE! Pridam taky nejakou fotku, ale moc jsem z toho z fotaku nevycucnul... Ale mam jedno velmi povedene video s kvalitnim komentarem, to nahodim za chvili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Tak tady je to slibene video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Ten byl tak vysoko, že jsem ho skoro neviděl dobrý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Jo jo, mel jsem co delat, aby mi nevyskocil ze zaberu... Na to, ze na tom stal poprve, tak sikovnej! ;)Ani nespadl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) Tak taky přidám pár fotek a foto jak dopadl orientační závod na 2,83 m prujezd blátem A jelikož nemáme moc členu rozšířily jsme skodu i na Renault scenu Editováno: 26. Červenec 2010, autor: alzbetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) alzbetka: Jsi si dal praci s retusi SPZ znacek, dobra prace! A kterej DEBIL prijel na SKODA sraz Renaultem! Editováno: 26. Červenec 2010, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) to není žádný debil to je normálni byl jsem v Praze a hned u brány tam stalo nějaké ferari nebo co to bylo s nějakýma trpaslíkama okolo Editováno: 26. Červenec 2010, autor: alzbetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Jo a málem bych zapoměl ještě jsem dostal buřta za to že už mi přes rok nefungujou stranky SH a nemám na foru pod avatarem že jsem členem to jsem tu 100 mohl investovat líp A nevím proč jsem večer v chatce pořád koukal na dveře asi jsem se bal že tam někdo vletí a bude nám nadávat že se smějeme ,načež jsem si uvědomil že nejsme v praglu a zabava pokračovala dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 ještě par fotek teda 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Pekny fotky, a Karel teda dobre skakal... Skoda ze jsme uz museli domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 kdybych věděl že tam budou buřtíky grátis, tak neobědvám:-))) škoda že jsem se musel vytratit, kdybych věděl, že tam jste od rána, jedu tam hned ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Alžbětka: pěkně to tu vedeš jináč foto supr a Karel "klokan" taky dobrej Sejvi: potrefená husa se vždycky ozve nečančat si pořád oktuli, tak nemusíš jezdit autem s píč@u na kapotě krocan: ten den jsi mi napsal o 10 minut pozděi než jsem vyrazil, kdybych si to přečetl dřív, tak ti brnknu buřty ještě zbyly, dokonce i pivka...by jsi se měl jako prase v žitě bruno 128: škoda škoda, mohli jste chrnět....jen nevím nevím jestli by jste v tý chatce přežili, ozývaly se z ní hrozný zvuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Tak už jsme se dlouho neviděly mě to teda nevadí jsem rád že ty vaše obličeje nevidím ale sraz by jsme mohli nějaký spáchat dokud je hezké počasí co takhle u mě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.