LADIS AMBROS Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Me dekovat nemusis kdybych to vedel driv, tak by byl asi dalsi sraz kam bych se jel podivat, a zase dalka.... Kua ja si pripadam jak v tom vtipu o kralickovi, kterej bydlel za sedmero horama, sedmero lesama, sedmero rekama a vsude to mel zkurvene daleko... Cues jsem rad ze jsem poznal new lidi z fora. Jen by me zajimalo kde jsou ty angel eyes v tom bazaru za 2 tacy ja to heldla a nic nenasel chtelo by to vice casu a pres den .. Aby bylo vice casu na foto na pokec.. a treba i na rady. AMBRI LADIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Cues jsem rad ze jsem poznal new lidi z fora. Jen by me zajimalo kde jsou ty angel eyes v tom bazaru za 2 tacy ja to heldla a nic nenasel chtelo by to vice casu a pres den .. Aby bylo vice casu na foto na pokec.. a treba i na rady. AMBRI LADIS kDYZ TO NEKDO NAJDE NA TOM BAZACI POSLETE MI SZ. .)A JESTE DETAIL POTREOVAL BYCH PORADIT KDO KTEREJ NICK MEL TU FABKU S TIM OSVICENYM MOTOREM A ZLUTYM TAPECIRUNGEM AT S EMI OZVE SZ DEKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Diodovy motor a vrchni calounik je preci ALZBETKA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Diodovy motor a vrchni calounik je preci ALZBETKA. jj UZ JSEM si vsimnul zajimavej nick asi nazev auta Jo az se priste bude fotit tak to sejmu aspon wapkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 10. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Me dekovat nemusis kdybych to vedel driv, tak by byl asi dalsi sraz kam bych se jel podivat, a zase dalka.... Kua ja si pripadam jak v tom vtipu o kralickovi, kterej bydlel za sedmero horama, sedmero lesama, sedmero rekama a vsude to mel zkurvene daleko... JJ to je problém. Znám. Taky mi to přišlo (až do včera), že to mám za sedmero horama. Do Ústí není daleko, ale doma je doma. Ty jsi ale z Ústí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Nene, z Třebenic, hned vedle (asi 8km) od Lovosic... Takže fakt na hovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Trebenice zase nejsou tak daleko. Treba na sraz do Usti to mas par kilometru. V Trebenicich mam zname a casto jimy projizdim kdyz jezdim do Litomeric. Zase tam mas lepsi ovzdusi, tedy kdyz zrovna Lovosicka chemicka nevypousti "cmudiky". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Pockej pockej, nebyl jsi v posledni dobe tedka nekdy v Trebenicich? Ke komu sem jezdis jestli to neni tajny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 to Octavius84: Mas SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Ty tez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Nějak to tady usnulo!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Asi predvanocni odmlka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Každý asi shání dárky. Jenom my dva ne........ hihihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Jo asi jo... Ja uz mam darky nakoupene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Ja uz si je taky nakoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) já už mám nakoupeno ..............A zbytek nakupuje manželka Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Tak už mám taky nakoupené dárky tak už bude vic času sem zajit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) 25.04.2009 od 12:30h jedu na KURZ BEZPECNE JIZDY do Ceske Lipy. Tento termin je jeste neobsazeny, takze kdyby nekdo chtel jet z Chomutovaku taky tak se registrujte... Vice zde: MOGUL SAFETY CUP Resi se v tomto vlaknu: Kurzy bezpečné jizdy Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Po ukonceni kurzu bezpecne jizdy, se jeste stavime s klukama (je nas zatim 5) na PAINTBALL. Kdyby mel nekdo zajem tak jsou jeste volne mista. Cena painballu se pohybuje kolem 400Kc (vcetne kulicek, zbrane a ochrannych pomucek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Tak to se tam mozna potkame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr136 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Zdravíčko, jenom tak o sobě nechávám dát vědět- Do Chomutova to mam co by kamenem dohodil, takže se rád účastním dalšího srázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 jeeee už je nás 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 A snad nas bude casem jeste vice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Tak Chomutováci - všechno nejlepší k dnešnímu Štědrému dni!!!! hou hou hou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Též přeji všem příjemné prožití Vánočních svátků a hodně zdraví, štěstí v Novém roce 2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.