Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ale reklamní odělení má Jablíčko geniální. Takové šílenstvý kůli jednomu výrobku snad ještě nebylo. :palec2:

Ale bylo, když se představoval novej Favorit s 500 vylepšeníma :D;)

Vloženo

Za jízdy nemáš telefonovat s telefonem v ruce. Tak proto, když jedu pouze píšu sms, když je to telefonování tak nebezpečné :D

(pro hnidopichy, kdysi bylo zakázáno pouze telefonovat -_- )

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

takze pro obycejneho cecha zkusenosti po par dnech pouzivani iphone :D

genialni telefon s perfektnim ovladanim, prumerny uzivatel se po case nauci frknout ho do cestiny,pokrocily uzivatel jako ,,JA,, :D uz ma v nem nekolik placenych aplikaci zadara, spore ,kroll, plus takove vychytavky jako aplikaci na mms demo na 4000 dni pochopitelne zadara,propojeni s wifi s notebookem jak pres hot spot tak i pres router, proste shrnuto kdo ho nemel nikdy v ruce a nevidel na nem video,hudbu,hry,mms,ICQ,skype tak muze jen kritizovat ,ale ajfounek je to nejlepsi co jsem kdy drzel v ruce a founy s WM si v rychlosti co ma ajfounek muzou jen tise zavidet ,navic opravdu po par hledanich na netu si do nej nacpete zadara vse co chcete

i kdyz 100% lidi ulitava hlavne na hrach a na videiich stahnutych z youtube pres mxtube,v tom vypada ajfoun opravdu jako z 22 stoleti,nadhera je treba sedet u telky a na pozadi ajfouna mit zaple icq,email a jeste to mit v pohotovosti na prijem telefonovani, v tom se v rychlosti blesku kouknout co davaji v telce na 120 programecha jake je zrovna venku pocasi ;)

Editováno: , autor: creck
Návštěvník
Vloženo

Ja jsem slysel ze tento telefon nema zdirku pro zadnou kartu. Ja ted kupoval mp3 malej prehravac a ten ma rozsirenou pamet diky flash kartam - to byla taky podminka ke koupi.

Jak to tady u toho telefonu je?

Vloženo (editace)

ponevadz si s founem neustale hraju tak max jeden den :D

slot na pridavnou kartu nema,ale lehce ho propojis pres wifi treba s notasem a kopirujes si co zrovna potrebujes,nevim zatim se mi 8gb pameti nepodarilo nacpat a filmy mas z pc ve founu za sekundu

nechci vas nejak premlouvat,ale podle me je to to nejlepsi na trhu,ovsem opravdu ho musis odblokovat a pak je to teprv to prave orechove, GPS navigaci snad nekdo do budoucna zmasti, foun je na ni pripravenej

takze jedine opravdove nedostatky : zatim neni GPS navi a nema v sobe flash prehravac i kdyz ten prej uz je ale apple ho zatim neuvolnilo

Vloženo

Tak iphone putuje do servisu...ten co jsem zařizoval pro kolegu z práce je přehraný na český jazyk ale je nějaký nemocny.Asi na přehrání firmwaru i když nevím jestli už má novej soft.Nevíte někdo?

Vloženo

U me vede Omnia... IGO8 s 3D budovami a terenem na nem jde, to mi staci, wifinu to ma taky 5MPIX fotak s autofocusem neni uplne k zahozeni a na MMS nepotrebuji externi programy... Obcas si i pres bluetooth poslu nejake to foto do pc :D .

Ovladani oprosti ostatnim WM MDA velmi svizne, pamet 8GB interni + slot pro micro sd.. Ja jsem nyni na 16 GB... :palec2:

At zije ufjon

Vloženo

Nejvice me pobavil prodejce Jablicka v Ostrave Shoping parku. Nerozbitne sklicko , 3x po nem klepl klicem a praskl. No zajimavy jeho pohled.Vzal jsem P1i , navi nepotrebuji a jsem velmi zpokojen .

Vloženo

Není to dlouho, co jsem přemýšlel co koupit - jestli iPhona, nebo Diamonda. Hodně jsem toho pročetl a Diamond vyhrál (i když ne úplně).

1. Displej VGA - ale menší než iPhon (měně barev - ale nevím kolik je lidské oko schopno uvidět)

2. Není to kus nábytku v kapse (pohodlně vejde do pouzdra od N6300)

3. Má češtinu v základu (někomu to je jedno jestli anglina nebo ne - ale když hledáš třeba nastavení WiFi a nedaří se, tak je čeština lepší...)

4. Ale hlavně - GUNGUJE GPS (TOMTOM, iGO...) - toto rozhodlo

5. Všude se válí mnoho softu pro WM a všechno funguje hned na poprve.

6. MMS ani kopírování neřeším - nepoužívám

7. uFon neumí MAS STORAGE (snad se to tak píše) - kopírování na interní paměť bez extra softu - tak jak fleška

8. Ovládání prsty umí i Diamond a když mě to přestane bavit, tak mám ještě k dispozici pero.

Jak to tady čtu, tak jsem udělal asi dobře, protože jsem si ho donesl domů a fungovalo všechno a nebylo to DoDo (dodělej doma).

Jo a výdrž baterky - když jen telefonuješ (málo), tak snad i 3 dny, ale já to neřeším (mě vydrží 1 den), protože nabíjím každou noc, což není žádný problém a mám pořád dostatek energie.

Na velkou baterku zapomeňte, protože v tom okamžiku máte v kapse zase kus nábytku (nabyde asi o 7 mm).

To je vše a teď do mě....

Vloženo (editace)

jasne no kazdy preferuje neco jineho, ja se priznam mam ijfona jako hracku a proto mi nejak nevadi si vsechny nedostatky vychytat , chapu ze nekdo chce mit vse uz z vyroby .

ale Davone tu Omnii zacinam zlehka zavidet :D to vypada na opravdu naslaply stroj i kdyz co vim tak CPU mame stejny,zalezi jak se k tomu postavi apple a co noveho vyda (ufoun jede taky na cpu samsungu)

Vloženo

Vim o tom ze silhali k Samsungu... Muzu rici, ze jsem vice nez spokojen s pristrojem a rychlosti (vseho)... WM 6.1 je ji na kapitola, kterou bych nerad rozebiral! Tim me Gates dorazil! :D

Vloženo (editace)

muj nazor je ze apple si hodne dobrych vecicek schovava az konkurence ukaze sve modely,potom to vysypou ,ted maji prodej velky neni treba,

kazdopadne si musim nekde s omnii pohrat a srovnat ,hlavne me zajima jestli dotykovy display dosahuje kvalit apple, s tim WM doufam ze uz se polepsili,dosavadni rychlost vsech WM aplikaci byla tragicka :( a taky jedno velke plus pro apple :D zkuste mi najit telefon na kterem si zahrajete neco takoveho

ty hry na nem nemaji konkurenci

btw puvodni vlakno jsou rady uzivatelum iphone,takze at nesirim warez :D kdo chce mit zadaco skoro vsechny aplikace v appstore a cydii pisnete pm,

Vloženo

Video celého systému vypadá opravdu obdivuhodně. Nenechte se ale zmást, protože se nejedná o vlastní OS, ale pouze o uživatelské rozhraní vyvinuté speciálně pro prezentaci schopností čipsetu Tegra, které běží na operačním systému Windows CE.

Takze to pobezi opet na Windowswch a opet neni co resit a srovnavat... lol lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...