Jen Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Tak se mi naskytla moznost si pujcit na tyden Diamonda a muzu rict ze je uplne super.Muj prvni 'MDA' ,GPS bez problemu, celkove f poho. Pockam az vyjde Touch HD a snad diamond trochu slevni.ale i tak ho beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Zkus si tu Omnii, mnohem sviznejsi OS, pamet na tom lepe, fotak taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 No snad jen ta pamet by me mrzela.Fotak na mobilu me celkem nepali, fotky delam vzdy fotakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) kdo ma ifouna ten vi ze rychlost,jednoduchost je jeho prednost , kdo ma neco s WM tak je hold trpelivy clovek no vsak to vsichni zname s windovs a ten obrazek nahore musel delat nekdo neznaly veci mms mam,video recording mam,video call to u nas nejde,a na co memory card kdyz mam pamet 8gb a muzes si koupit 16gb,ale jeste se mi nepovedlo zaplnit vic jak 2gb tou cihlou by mel dostat ten co ten obrazek udelal Editováno: 18. Říjen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 stale jsi nepresvedcil pro me to je porad jen pozerskej foun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tak se mi naskytla moznost si pujcit na tyden Diamonda a muzu rict ze je uplne super.Muj prvni 'MDA' ,GPS bez problemu, celkove f poho. Pockam az vyjde Touch HD a snad diamond trochu slevni.ale i tak ho beru Tak jsem si taky poridil HTC Touch Pro...hm zatim jsem si tam soupnul navi a dal uvidime... nemate nekdo na tohle 3D hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 kdo ma ifouna ten vi ze rychlost,jednoduchost je jeho prednost , kdo ma neco s WM tak je hold trpelivy clovek no vsak to vsichni zname s windovsa ten obrazek nahore musel delat nekdo neznaly veci mms mam,video recording mam,video call to u nas nejde,a na co memory card kdyz mam pamet 8gb a muzes si koupit 16gb,ale jeste se mi nepovedlo zaplnit vic jak 2gb tou cihlou by mel dostat ten co ten obrazek udelal Jen malá poznámka - video call u nás normálně chodí, nevím, kde jsi přišel na opak...a není to zrovna žhavá novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 (editace) tak to jsem zaspal dobu nejsem u O2, tam by mozna ve 3G video call mohlo fungovat i kdyz co jsem videl internet pres 3g tak me to moc nepresvedcilo,u jinych operatoru nejde,i kdyz je to takova hovadinka ze ta mi nechybi teda vubec Editováno: 20. Říjen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 (editace) Já to taky nemám na founu a určo to nepotřebuju, ještě aby na mě někdo čuměl ...ale vím, že kamoš mi to už "kdysi dávno" ukazoval na nějaké Nokii, bylo to přes 3G...O2 rulezzz Editováno: 20. Říjen 2008, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 trosku to tu ozivim, vysla zdarma navigace pro iphone, zdarma si stahujete mapy z google do offline modu ( podle toho kam chcete ficet) podle vyberu na mape (udela vam to takovy ctverecek kolik toho chcte stahnout), pro lidi co maji odblokovany ifoun tak se to jmenuje xGPS a do cydie si musite pridat tento odkaz : http://cydia.xwaves.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Mam taky HTC TOUCH PRO a jsem zatim velmi spokojen. Jedine co jsem udelal - vypnul ceskou lokalizaci od Sunnysoftu, pac to nejak zpomaluje a je proste nejak nedoladena... EN verze jinak v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Nevím jak u Vás ale u toho "zázráku" kterého jsem zajištoval pro svého známého s 16G paměti jsem musel dvakrát přehrávat firmware a je to pěkná otrava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Mam taky HTC TOUCH PRO a jsem zatim velmi spokojen. To rád slyším, hóoodně o něm uvažuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 stale jsi nepresvedcil pro me to je porad jen pozerskej foun Ja bych rekl, ze je to takova pekna nokia 5110 ... jen ma navic barevnej display a malicko jine ovladani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 (editace) tak mozna te presvedci tohle vypisu sem par veci co tam mam (nebudu vypisovat samozrejmosti jako budik,fotak,kalendar,vedecka kalkulacka,email,ipod,neprekonatelny prohlizec safari atd.. ju) plnohodnotne ICQ , MMS , navigace , SMS zdarma(tedy ne uplne zdarma,musite mit net za stovku surf+) ,okamzite zjisteni pocasi v danem meste,stav burzy podle toho co si tam date za akcie, stahovani a prohlizeni videii z youtube, sportovni vysledky aktualne,program kin,meric rychosti,radio,Translator ,kameru,zjisteni nazvu interpreta a pisnicky ktera prave hraje kdekoliv prilozenim microfonu ,televize (pres wifi ),velmi rychle dotykove ovladani, ktere opravdu bezchybne funguje a denne cca 300 novych aplikaci a her co mi chybi nebo me stve : prohlizec nepodporuje Flash, apple to sice uz dlouho slibuje,ale porad ticho po pesine, plnohodnotna navigace ,taky uz pekne dlouho slibovana,video musite hodit programkem do formatu mp4 s rozlisenim pro founa jestli tohle vsechno umi ta cihla ,tak to jsem fakt cisarpan http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=...0&Itemid=84 - recenze omnie Editováno: 11. Prosinec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 ja uvazuju ze si nco nadelim pod stromek, ale porad sem se nerozhod zacla se mi libit i nokie 5800...v unoru by mela bejt tady...tak nevim...ja do telefonu potrebuju dobrej fotak s videokamerou takze ajfoun ma u me elke minus... na omnii mi vadi "nedopredelany" WM ale ty divxy mnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 o 5800 uvažuju taky, ale co sem koukal na včerejší recenzi na mobilmanii tak nic moc.. počkam si na N97, ta vypadá o dost našlápnutějc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 ja chci urco dotykovku, a manii sem cet taky ale nemaj finalni verzi tak uvidime ale libi se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 ajfoun ma fotak fakt dost na piku pokud jsi fotomil tak to nedoporucuju vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) Taky uvažuju mezi iphonem-samsungem omniou-nokie 5800 zatim vyhrava omnia fotak 5Mpix pamet16+16=32 jednoduche přetahovani filmu .zatim sem měl nokie(tet mam 5310) ale ta 5800 prej nebude nic moc,hlavne ten op system(Symbian 9.4.) je prej horsi nez Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional u omnie.tak eště čekam co se bude dit s cenama po vanocich a jak se to vyvrbi. Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Chlapci! Od té Nokie 5800 neslibujte žádné zázraky...bude to první dotyková Nokie a hodně dlouho se bude vychytávat.Když už dotýkovej displej tak bezkonkurenčně Omnii i když jsem několik let věrný Nokii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Presne tak, Romane, podepisuju se pod bezkonkurencni Omnii S temi DivX to neni tak horke, sice to prehraje v pohode film stazeny pro pc, nemusi se nic konvertovat, ale to, co me vadi, ze kdyz chci jeste k tomu titulky, musi se aplikovat do filmu, jelikoz neznam nic, co by si je z jakehokoli formatu vzalo jako dalsi soubor z phonu... Takze stejne kdo neumi libove EN aby rozumel vse, ceka ho tato operace. Neni to nadlouho, ale votravny to je... crecku, ty vazne neco beres? Co je to za pikacovinu, ze prilozis jabko k repraku s hudbou a napise ti to, co je to za song??? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 (editace) Davon : no poprve jsem na to koukal taky jako alenka normalne kdyz neco hraje treba v radiu tak k tomu prilozis iphona, pockas par sekund a on ti vypise kdo to zpiva a nazev skladby, nasledne ti nabidne bud ,zakoupeni na itunes nebo stahnuti z youtube (dokonce to funguje i kdyz to nekdo dobre zazpiva sam) trosku divne video, museli by jste to videt na vlastni kukadla Editováno: 14. Prosinec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Hmm, tak to je brutus, to chcu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Chtěl sem se zeptat jestli nevite,jestli je hodně viditelny rozdil v rozlišeni a kvalitě displeje při sledovani filmu když ten samsung omnia ma 240-400 a 65tis barev a ten iphone ma 320-480 a 16mil barev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.