sladek Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 zdravím vespolek,jsem tu nový a proto prosím nekamenovat,nejsem moc kamarád s PC.Chci se taky zůčastnit čipování u Cimbu,Fabie 1 combi,1.2 htp 12V 47 kw.Jsem z Prahy takže Sukorady O.K.,nemohu 18-25.6.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Harris Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Ahoj. Mám zájem o chiptuning Cimbu. Auto - Fabia II HTP 51KW Sukorady jsou pro mě ok - vím kde to je. Čas - kdykoliv,..čas mám pořád - nejlépe o víkendu. Najeto 18500km. Budu se těšit - Jakub Harris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAIDER Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Zdravím, taky jsem pro chip na F 1.2 HTP 47 KW, tak to uz by nas mohlo byt dosti co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 (editace) Tak Sukorady jsou pro mně shit , a který jsou to existují 3 Sukorady . Z Brna je to daleko navrhuji nějaký kompromis - Pardubice ? Editováno: 26. Květen 2010, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Už jsem s p.Jandou chipoval před 2 lety. Dělal to v Brně na benzince u výstaviště za 3000,- Já jdu do toho taky - R Style 1.2 HTP/51kW r.v.08, najeto 43tis. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Jelikož nás je již 12, odeslal jsem dnes email p. Jandovi. Dotázal jsem se ho i na chip TDI (2 zájemci) a také možnost rozdělení akce (Sukorady+Brno). Až mi odpoví, budu vás informovat a navrhneme nějaké datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 bezva,a bude potřebovat ještě nějaké upřesnění co se týká motoru nebo ŘJ?Já jsem mu kdysi psal a tehdy mojí ŘJ čipoval,tak jen jestli se něco nezměnilo.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 (editace) Tak uz mame ve vsem jasno. Skupinu rozdelime na Sukorady+Brno. Ceny budou nasledujici: "Všechny Fabie a Roomstera bychom udělali za 3 500 Kč bez DPH, Fabii 1,9, Octavii 1,8 T a Octavii 1,9 TDI 66 kW bychom udělali za 8 000 Kč + DPH, 2,0 TFSI pak za 12 000 Kč + DPH." A jako datum akce navrhuji 17. cervence. Co vy na to? Editováno: 31. Květen 2010, autor: sleuth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Zdravím,zrovna 17.7.jsem měl odjíždět na dovču,navím jestli mám risknout chip a pak hned vyrazit do zahraničí.Trochu se toho bojím.Kdyby to šlo někdy dřív,byl bych radši,ale uvidím co ostatní.Já mohu bez problémů vždy prvních 14 dní v měsíci.Tak uvidím,nerad bych to propásl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda Marsellus Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 sleuth: dekuji za info, za snahu a cas, kterou tomu venujes. pri teto cene do toho ale nejdu, ocekaval jsem cenu +- 3000 kc s DPH. budu to tu ale sledovat, pro pripad, ze by se neco zmenilo. dekuji zdvorile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 (editace) Taky dík za to co tomu věnuješ , ta cena nic moc s DPH 4200 , normálně 5280 dřív tady psali , že hromadny čip jim udělali cca 2500 no hold jiná doba . Strejda Marsellus třeba to udělá bez DPH jinak nechápu proč by psal cena bez DPH a pak ho chtěl zaplatit Možná je to kvůli tomu dělení na dvě místa . Editováno: 31. Květen 2010, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda Marsellus Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Je pravda, ze vzhledem k puvodnim cenam bych mel byt rad, ze dostanu alespon nejakou tu slevu, ale jiz zminovanych 3000 kc s DPH je pro me takovy pomyslny strop. Dle meho osobniho nazoru a postoji k chipovani motoru HTP me to za vic nez 3 klacky nestoji.. Ono spotreba mozna klesne, zivotnost motoru se mozna prodlouzi, nekomu to mozna i zvedne a/nebo prodlouzi sebevedomi.. Ale to je asi tak vsechno.. je to preci jen HTP od kteryho necekam zazraky, na sviznejsi jizdu bych si poridil jinou motorizaci a mozna i jine auto. Bud to proste vyjde nebo ne Hotovec makovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAIDER Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 SLEUTH Já jsem pro to Brno,mám 1,2 HTP 12 V , ta cena 3500 by byla v poho ale kdyby to bylo i s daní,myslíš že v tom bude problém??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Zdravím ,tak jsem si uvědomil,že ta cena bude i s DPH,to jest opravdu kolem 4 200,a to je pro mě už nezajímavé.V kombinaci s problémy ohledně dovolené jsem to vyřešil tak,že za tuto cenu nemám zájem o chip.Díky za organizování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Mate vsichni pravdu, ta cena by dopovidala nasim predstavam v pripade, ze by byla s DPH.. A s tim, jak postupne ubyvate, musim konstatovat, ze za stavajici cenu se mi take nevyplati jezdit do Sukorad a omezovat se na pevny termin. Preci jen slusnych ciptuneru uz je dnes vic... Zkusim se jeste zeptat, zda by ta cena nesla srazit. Sestavajici take nejsem spokojen a za danych okolnosti take cipovat nepojedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brandonone Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Zájem zatím projevili tito uživatelé: sleuth zdesim martt revolic Strejda Marsellus Tomas86 Merlinl hanesek Celkem je tedy 8 potenciálních zájemců, ještě tak 2-3 a poptám hromadný chiptuning u Cimbu :-) Zdravim mel bych taky zajem mam 1.2 12V Neni problem zajet do bolky dejte mi vedet na mail brandonone@centrum.cz diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Je pravda,že ceny všecho lezou pomalu nahoru.Ale jestli před 2 roky byl Cimbu schopen udělat chip za 3 a teď za 4 200,přijde mi to dost velký skok na to,že se mu sejde třeba 12 lidí najednou.Buď má dost zájemců a tak co by se snažil,nebo to zkouší natáhnout.Dneska je to o tom,kolik je kdo schopen ukecat.Mrzí mě to,byl jsem na chip zvědavý,ale Fábka zas tak špatně nejede,abych chipoval za každou cenu.Jestli se něco změní ohledně ceny,dejte prosím vědět,uvidíme co Cimbu na to když by měl přijít o takovou skupinu lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Dostal jsem dopoved na snizeni ceny: "Dobrá, 1,2 HTP, 1,4 MPI udělejme za 3 000 Kč bez DPH, TDI a TFSI beze změn, ty sračky co ostatní prodávají za de facto stejné ceny jsou s námi nesrovnatelné..." Kdo z vas, kterym se predchozi cena nelibila, by ted do toho sel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda Marsellus Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 popremyslim o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAIDER Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 to SLEUTH : Za 3000 bez DPH do toho půjdu,nejlépe v Brně, a termín je mi celkem jedno hlavně ať je to co nejdřív...:-) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlinl Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Dostal jsem dopoved na snizeni ceny: "Dobrá, 1,2 HTP, 1,4 MPI udělejme za 3 000 Kč bez DPH, TDI a TFSI beze změn, ty sračky co ostatní prodávají za de facto stejné ceny jsou s námi nesrovnatelné..." Kdo z vas, kterym se predchozi cena nelibila, by ted do toho sel? Tak to už je jiná cena a ten termím jaký bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) Zdarec, protože jsem již před dvěma roky absolvoval chipování s p.Jandou v Brně, tak uvedu vše na správnou míru, (alespoň tenkrát to tak bylo) - hlavně vaše dohady dle cen. Cena bez DPH znamená, že zaplatíš to co si dojednáš ale nedostaneš doklad! Prostě prachy bokem. Záruku ti případně p.Janda samo uzná (ve své podstatě ale není co reklamovat, v drtivé většině se posere něco jiného než NEW soft v ŘJ). S DPH je cena s dokladem! Nenapadá mě kdo by z obyč. lidí chtěl doklad (živnostník do nákladů?,firma do nákladů?, no nevím...) Nahoře se někdo ptá zda na dovču s chipem. Odpověděl bych asi tak jako: jel bys na dovču s novým autorádiem? Přeháním? :-)) Nee... Připadá mi, že tady málokdo pročte celé vlákno od lidí kteří již mají chip za sebou a ptají se stále na to samé... Jo a já do toho jdu taky. Brno, termín? Editováno: 3. Červen 2010, autor: martt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Zdarec, protože jsem již před dvěma roky absolvoval chipování s p.Jandou v Brně, tak uvedu vše na správnou míru, (alespoň tenkrát to tak bylo) - hlavně vaše dohady dle cen. Cena bez DPH znamená, že zaplatíš to co si dojednáš ale nedostaneš doklad! Prostě prachy bokem. Záruku ti případně p.Janda samo uzná (ve své podstatě ale není co reklamovat, v drtivé většině se posere něco jiného než NEW soft v ŘJ). S DPH je cena s dokladem! Nenapadá mě kdo by z obyč. lidí chtěl doklad (živnostník do nákladů?,firma do nákladů?, no nevím...) Nahoře se někdo ptá zda na dovču s chipem. Odpověděl bych asi tak jako: jel bys na dovču s novým autorádiem? Přeháním? :-)) Nee... Připadá mi, že tady málokdo pročte celé vlákno od lidí kteří již mají chip za sebou a ptají se stále na to samé... Jo a já do toho jdu taky. Brno, termín? Zdravím,to s tou dovčou jsem byl já,optám se obráceně: jel bys na hory s novými a nevyzkoušenými botami? Když se mi podělá rádio,tak se nic neděje a můžu jet dál,což u ŘJ asi těžko.A vlákno o čipu mám pročtené celé,přes zimu jsem neměl co dělat Jinak za tu cenu to beru,Sukorady,nemohu jen 18.6.-27.6.,jinak co nejdříve.Chci taky trhat asfalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Já taky du vyhovovalo by Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Super, jsem rád, že se Vám vrátila chuť jet chipovat :-) A děkuji marttovi za ujasnění ohledně DPH. Pokud to je skutečně tak, že můžeme čipovat za 3000,- bez dokladu, pak je to bomba. Jako termín navrhuji 10. červenec, když se ten předchozí moc neujal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.