sleuth Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Tak už máme i přesné místo setkání, naťukejte si do GPS: "v Brně vidím jako optimální pumpu Robin Oil na Slatině, Řipská 1176/3, 49°10´5.324"N a 16°41´17.695"E, je tam relativně velké parkoviště a docela klid. V Sukoradech u nás na firmě, t.j. Sukorady 103 294 06 Březno, 50°25´31.824"N, 15°1´27.957"E. " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 No v té slatině to velký není , ale klid tam je je to zapadly při vjezdu na dálnici ve směru na letiště ze Slatiny nebo sjezd z dálnice Slatina - letiště ve směru na Olomouc a podjed dálnici a je to hned po levé straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda Marsellus Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Ja se hlasim jako potencionalni zajemce na Brno, zatim to ale neni definitivni. Zacatkem pristiho tydne se vyjadrim. Jeste by me zajimal cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 No je to Sobota , takže než pujdeš večer na mejdan tak to bude určitě hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 No je to Sobota , takže než pujdeš večer na mejdan tak to bude určitě hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) Takže jestli to dobře chápu 26.6.2010 je domluvený to Brno, paráááda Ještě upřesněte hodinu... Na 100% jedu Editováno: 8. Červen 2010, autor: fanymili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda Marsellus Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Hodina uz prece upresnena je: "než pujdeš večer na mejdan tak to bude určitě hotový". To je domluva panove, ted je mi teprve do smichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pat Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Hlásím se taky na Brno, ta hodina mi ale není jasná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 (editace) Hodina zatím není určena , ale večer to určitě nebude . na str.32 doplňuji lidi a kdo potvrdil Editováno: 9. Červen 2010, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Tak Brno 26.6.2010 Já Fanymili - potvrzeno Martt Raider Santana 2412 ????, Pawelh Pat ještě někdo ????? OK, ideal dopol, ne? Jak jsem psal, jednou nám chipoval na benzince u Výstaviště. Jo a počítejte že každýho dělá cca 20min a pokud bude čistit škrtící klapku tak i 1/2h, tak si na to udělejte čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 No pro Brno navrhuji parkoviště u Ústředního hřbitova . Pan Janda bude chtít určitě benzinku - hajzlíky, teplá voda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Super, jsem rád, že se Vám vrátila chuť jet chipovat :-) A děkuji marttovi za ujasnění ohledně DPH. Pokud to je skutečně tak, že můžeme čipovat za 3000,- bez dokladu, pak je to bomba. Jako termín navrhuji 10. červenec, když se ten předchozí moc neujal. Máš to od p.Jandy potvrzený - bez papíru za 3litry? Nerad bych se 26.6 stal terčem nasranejch účastníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Martt sleuth napsal , že v Brně to bude benzinka Robin oil ve Slatině , dnes jsem psal Jandovi v kolik hodin a zatím neopovědel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Martt sleuth napsal , že v Brně to bude benzinka Robin oil ve Slatině , dnes jsem psal Jandovi v kolik hodin a zatím neopovědel Také jem mu psal... Čas je už také určen - pro oba termíny v 9 hodin ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Máš to od p.Jandy potvrzený - bez papíru za 3litry? Nerad bych se 26.6 stal terčem nasranejch účastníků Potvrzené to nemám a ani s tím nepočítám, ale pokud by to tak bylo, tak je to velké + Takže určitě počítejme s cenou 3600 Kč vč. DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 (editace) Seznam účastníků Sukorady 10.7. (budu průběžně aktualizovat): sleuth - potvrzeno Merlinl - potvrzeno sladek - potvrzeno Jakub Harris - potvrzeno zdesim - ? ghostrider - ? brandonone - ? blackhat1.2 - ? Alma - ? Maris81 - ? Tomas86 někdo další ??? Prosím všechny, u kterých mám otazník, ať mi potvrdí svou účast. Editováno: 16. Červen 2010, autor: sleuth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 (editace) Dostal jsem dopoved na snizeni ceny: "Dobrá, 1,2 HTP, 1,4 MPI udělejme za 3 000 Kč bez DPH, TDI a TFSI beze změn, ty sračky co ostatní prodávají za de facto stejné ceny jsou s námi nesrovnatelné..." Kdo z vas, kterym se predchozi cena nelibila, by ted do toho sel? Pro Sleuth, teďka to trošku nechápu, viz tvůj příspěvek, proč počítáš s 3600,-???? Třeba jsem trošku nechápavej, proto se nezlob jestli mi něco uniklo Právě mi to docvaklo, nemáš potvrzené to DPH, Sorry jsem to ale rychlík Editováno: 10. Červen 2010, autor: fanymili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Pro Sleuth, teďka to trošku nechápu, viz tvůj příspěvek, proč počítáš s 3600,-???? Třeba jsem trošku nechápavej, proto se nezlob jestli mi něco uniklo Právě mi to docvaklo, nemáš potvrzené to DPH, Sorry jsem to ale rychlík A pokud máš najeto více než 60tis. km, počítej také s dalšími 500 Kč navíc za vyčištění škrtící klapky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 (editace) Tak Brno 26.6.2010 Já Fanymili - potvrzeno Martt - potvrzeno Raider - potvrzeno Santana 2412 ????, Pawelh - potvrzeno Pat ještě někdo ????? Sleuth a nevíš v kolik hodin ? Psal jsem do cimbu a zatím bez odpovědi Editováno: 11. Červen 2010, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Sleuth a nevíš v kolik hodin ? Psal jsem do cimbu a zatím bez odpovědi Potvrzená je 9. hodina pro obě lokace (viz několik příspěvků výše) ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 ok nějak jsem to přehlídl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAIDER Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Já s Brnem 26.6 na 9.00 počítám na stopro, 1.2 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda Marsellus Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 ja se nakonec nezucastnim. rozlezelo se mi to v hlave a prijde mi zbytecne chipovat HTP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Tak pánové, Brno už jen 10-dní a přibude nějaký ten navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) ja se nakonec nezucastnim. rozlezelo se mi to v hlave a prijde mi zbytecne chipovat HTP. JJ máš pravdu i kdybys krmil toho tvýho jeden a půl velblouda zlatem plnokrevníka z něho neuděláš : Editováno: 16. Červen 2010, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.