Borg Vloženo 5. Září 2008 Vloženo 5. Září 2008 když chci u služební fábky otevřít kapotu, tak mi nevyskočí pojistka pro otevření kapoty co je v masce, prý je to známá chyba, nicméně zatím mi nikdo neporadil co s tím. Citovat
karabatic Vloženo 30. Září 2011 Vloženo 30. Září 2011 Mám ten samý problém a opravdu nevím co s tím mám dělat. Může někdo poradit? Citovat
libero Vloženo 30. Září 2011 Vloženo 30. Září 2011 a skúšal si to dobre očistiť a potom premazať?? Citovat
Scarecrow Vloženo 30. Září 2011 Vloženo 30. Září 2011 Mě se tohle taky stalo u fábie. Bylo vyskočené lanko od páčky na otevirání kufru, moc to tam nedží. Mrkni tam... Citovat
karabatic Vloženo 8. Říjen 2011 Vloženo 8. Říjen 2011 OK a díky. Zítra to vyzkouším očistit a nahodit to na tu páčku, teda jestli to bude tím. Citovat
Wittmann Vloženo 23. Říjen 2011 Vloženo 23. Říjen 2011 řešil jsem to loni v zimě (zdechlá baterka + zamrzlý zámek haubny), nakonce nezbylo než lehnout pod auto, sundat dekl motoru a pošťouchnout to kusem tlustého drátu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.