monty22 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Klucíí poraďte mi prosim vás někdo,co všechno musim vyměnit krom komfortky aby mi makalo komplet jiný dálkový(ne nový) u 3g komfortu - jinak je to 3g za 3g-stejná frekvence a tak. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 jestli měníš DO za stejný DO tak jen VAG a sladit to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monty22 Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Ano,to je mi jasný,ale já nechci učit jinou dálku,jen vyměnit kus za kus tak aby fungovala jiná dálka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 jestli to myslíš tak že máš druhou komfortku a k ní naučený DO tak tu když dáš do svýho auta tak ti bude fungovat nová komfortka s DO, tvoje starý DO nebude na novou komfortku reagovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.