TDIfun Vloženo 7. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Bohuzel jsem delal i nekolik O1 kde byla start.davka na max, vymena vseho mozneho a nepomohlo(nevymenily jen cerpadlo)..Dokonce posilaj auta Heller Ostrava.. Protoze doporucit zakaznikovy at si koupi nove auto.hmmmm SuperVag jen motorizace s jednotkou MS a EDC15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Taky dekujem za navstevu v Bohumine...Pekna okta a pekna manzelka Dik za pochvalu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Kluci,jak vam to vsem startuje ze tepla .... mne uplne super takze jeste jednou moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 moje poznatky: známej měl taky problém , ve VW servisu flaschnuli a je po problému ad počet flaschů: známej dovezl OII RS z D někdo provedl flasch mimo VW servis a neuznali mu reklamaci na motor kvůli zásahu do ECU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Kluci,jak vam to vsem startuje ze tepla .... mne uplne super takze jeste jednou moc dik mě teda taky super, už 4roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Luke taky mne to slo vse ok a potom se to zacalo nejak prasit az me to docela vadilo,ale uz OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 já když měl chipnuto, tak jsem taky pozoroval mírný, ale opravdu jen mírný zhoršení času startu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 zacalo to z niceho nic a myslel jsem si,ze jsem natankoval spatnou naftu...potom jsem vymenil baterku protoze byla v haji a chvilku klid a zacalo to znova....mam najeto 160000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 tak to máš na mě 20tis km náskok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrPa Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Tak to tady pročítám a fakt nevím, jaký si z toho udělat závěr s těmi teplými starty. Píše se tu, že flash vyjde na cca 3000 a startér přibližně taky tak. Cosby psal, že je to bylo po výměně několika desítek startérů OK. Tak jak to je? Pokud tím flashem vlatně oddaluji výměnu startéru, není lepší dát ten startér??? Nebo to může být něčím jiným? Mám OI 81kW a poslední týdny se zhoršily starty za tepla. Za studena hned (měnil jsem zrovna žhaviče). Zkusím ještě vypustit (odkalit) palivový filtr a zkontolovat, jestli není vedení nafty zavzdušněné. Jak pomocí VAGu zvednu na OI tu startovací dávku? (za pokus to snad stojí...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Vyměn startér. Měl jsem to na obou OIčkách. Zvýšil jsem startovací dávku a moc to nepomohlo. Tak jsem tam dal novej starter od valea a startujou jako novy:)) Určitě 95 procent lidí to řeší steně. Jinak startovací dávka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 starter vymenit muzes,ale mas jistotu ze to pomuze na porad a nebudes ho muset vymenit za chvilku znova?Me rikali v servise,ze mam vymenit baterku a ze to pomuze...pomohlo,ale jen na chvilku cca 5000km...rozhodnuti je na kazdem co je vyhodnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) A take ani nemusi pomoct.. Mel jsme tady O1 a ta tocila snad 20sekund.. Nemusel ani menit starter a vyresil to SW.. Otazka je kolik stoji new origo starter oficialne na O2,ne naka corka a jak dlouho bude v takove kondici aby drzel vyssi otacky pro dobrej start.. ???? Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guliver Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 A take ani nemusi pomoct.. Mel jsme tady O1 a ta tocila snad 20sekund.. Nemusel ani menit starter a vyresil to SW.. Otazka je kolik stoji new origo starter oficialne na O2,ne naka corka a jak dlouho bude v takove kondici aby drzel vyssi otacky pro dobrej start.. ???? Dle mého názoru, pokud startér točí ve standardních otáčkách a motor nastartuje "v uvozovkách" na první otočení za studena, poté za tepla motor točí ve stejných otáčkách jako za studena, ale déle trvá než motor nastartuje, tak chyba asi nebude ve startéru. Přikláněl bych se spíše k nějakému čidlu, které špatně vyhodnotí data, které se poté zasílají dál do jednotky (čerpadla, střiků apd.). Potom možná doladit SW, ale to se mi moc nezdá, spíš mi to přijde vyhazování peněz, i když ...., pokud to pomohlo někomu, tak to bude asi pravda. Pokud samozřejmě přispívající osoby vycházejí ze svých konkrétních situací a nikoli od tzv. "jedna paní povídala". Přeji hezký večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Dle mého názoru, pokud startér točí ve standardních otáčkách a motor nastartuje "v uvozovkách" na první otočení za studena, poté za tepla motor točí ve stejných otáčkách jako za studena, ale déle trvá než motor nastartuje, tak chyba asi nebude ve startéru. To je ale tvůj názor. Zkušenosti , které většina z nás má s tím to problémem. 1. Kvalitní akumulátor 2. Starter Pokud toto nepomůže tak potom teprve jiné řešení. Třeba to co tu nabízí TDI Fun Musíš si pročíst i starší temata . Tento problém se tu omílá pořád dokola. Vždycky někdo zpochybňuje a skutečnost je téměř vždy starter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 das novou baterku a starter a zpocitej cenu na ktere skoncis....ja treba koupil baterke za 3500kc a pomohla chvilku...takze jedine reseni je TDI fun a 100% a cena 3tisice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Baterii bys stejně vyměnil tak i tak, takže to počítat nemůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Kdyz je v haji,tak ji pocitat nemuzes,ale ja mel baterku docela dobrou a urcite by jeste dva roky vydrzela...auto tocilo dobre za studena i za tepla a to dlouho,ale za tepla tocilo dele nez to chytlo a kdyz jsem dal novou,tak vse OK ale jen kratko cca 3mesice a opet byl stejny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 odpojte cidlo teploty a tim simulujte studeny start,pokud chytne teplej ok je zbytecne menit starter...proste nema naftu a dobrej tlak... pomuze uprava v sw... pokud tohle funguje, muzu 100% zarucit ze to opravim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan klazar Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 neni nahodou problem v cidle teploty ,teplej motor nechce nazhavit proto dele toci nez chytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 neni nahodou problem v cidle teploty ,teplej motor nechce nazhavit proto dele toci nez chytne Tak ho odpoj a vyzkousej a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Kdyz ho odpojis tak nasimulujes studenej start. Problem neni v cidle ale pokud ho odpojis a chytne dobre, mam reseni.Jak to ma vyreseno Davidek.C a presne tohle delame jako test ze onen problem opravdu neni nejaka zavada na motoru. odpoj cidlo a zkus, kdyz teplej chytne dobre proc menit start atd... cidlo vymenit nepomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ja som bol dnes v servise pretože mám problém s teplým štartom. Na diagnostike neukázalo žiadnu závadu a mechanik mi povedal, že by to mohol byť štartér. To mohol by byť by ma po návrhu kúpy repasu u nich v servise má stáť vyše 400 euro + robota a to už začína byť dobrá sranda na to, že to štartér nemusí byť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Supervag provedl aktualizaci svého programu a má k dispozici v komfortních funkcích zvednutí startovací dávky pro EDC 16.Takže si najděte někoho ,kdo ho má a navštivte ho....nebo mně... Editováno: 14. Únor 2009, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Nic moc, po tolika mesicich co to delam ja a to jsi tvrdil pred pul rokem ze to supervag umi. A jen reknu tolik, ze ne vzdy zvednuti davky pomuze. Diagnostika je limitovana max hodnotou a ja si nastavim co chci a jak chci. Take jsem opravoval dost O1 kde byla davka zvedla naplno a pomohlo to jen minimalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.