Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No to by mě zajímalo co to tedy bude za dary :smich:

no, asi takto. Také si chci jednou náš sraz užít a tak jsem vymyslel zlepšováček :-) a je tu jeeště jedna maličkost. Možná to bude můj nejnáročnější sraz. Míša, Pticova žena a má dcera má 23.10. termín . . . to bude v alejich nablito . . .

ajtakrajta, to ste vymysleli dobře ten termín :D na zlepšováček sem teda zvědavej :D

Ty zlepšováky nám asi nepovíš, co? to si budeme muset hold asi počkat. Tak to předběžně gratuluji "dědečku" ;)

no, asi takto. Také si chci jednou náš sraz užít a tak jsem vymyslel zlepšováček :-) a je tu jeeště jedna maličkost. Možná to bude můj nejnáročnější sraz. Míša, Pticova žena a má dcera má 23.10. termín . . . to bude v alejich nablito . . .

Ahoj.nablito možná bude,ale hlavně zdravíčko pro všechny.pozdravuj rodinku a nastávajícím rodičům přeji ať to vše klapne ;)

Dakie: hele chlape, měl sem dotaz, jestli neplánujete třeba s Joujouem (pokud pojede) společnej odjezd z Turnova? Že bych se k Vám drze přifařil

VY VŠICHNI CO O ZLEPŠOVÁKU VÍME, TAK JAZYK ZA ZUBY lol

A jestli bude mít Míša už po porodu, tak to chci PTiCU a OLINA vidět, to bude něco lol

sinius: není problém chlape! pojedeš už v pátek? nevím jestli jou pojede, ještě sme o tom nemluvili.. ale doufám že někoho z kluků ukecám a vyrazím v hojném počtu reprezentovat EDT, jakožto odnož skodahome :D

Dakie: tak ja se ti ještě ozvu abychom se domluvili. zatím díkes

číslo na mě máš? ;) pokud ne, tak ti ho pak písnu do SZ ;)

Tam budeš taky přes weekend ?

Dakie: Jestli platí to číslo co končí 728 tak ho mám

Sinius: jj, platí ;)

Hrábě: ještě nevím, záleží na počasí ;) ale spíš jen pátek-sobota a v sobotu navečer odjezd domů ;)

Domluvím se ještě s pentadiusem a pokud mu do toho něco nevleze pak uvidíme. Kdyžtak to pořešíme v Doksech, kam ještě není vyloučený že přijedu sám.

Hrábě: i ty brute? pro koho mám těch 6 chatek teda? :feve:

Vezmu nějaký stopařky !!! - je pátek a bude jich dosti !!!

beru tě za slovo, budou se hodit :D

tak já bych jako mohhl aj dorazit....ale asi nebude novina že musím být v práci...nějak to vykoumu...no aspon se nevymlouvám na tchýni:-)))

mira: to už je fakt trapná výmluva, s tou prací.. :D

Mira nepracuje, kecá lol

nene:-)))já ba naopak myslím že jsem jediný který poctivě pracuje o víkendech....

mira: nejsi jediný, kdo pracuje o víkendu, ale my si umíme udělat volno :plol

Sakrapes, tak rád bych s váma taky vyrazil, na tomhle srazu jsem ještě nebyl... :help:

krtku, tak si vem dovču ;) je to super srázek :) ale na Turnov nemá :D

Snad se mi to povede přijet .

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.