Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mno jo, pánové, co vorlajz, ale jmelí... :D

Mimochodem, v pátek se mnou nepočítejte určitě, to razím na sever (cestu znáááám, víte jak to je), v sobotu ráno nemá smysl se s váma zkoušet vůbec bavit, to mi je jasný, odpoledne něco mám, takže snad už jen se stavit v sobotu navečer. Je tam nějaký vlezný?

Vloženo

to víš že vím jak jí zahřát, ale je dost náchylná na nemoce, tak bych nerad, aby si z Prahy odvezla třeba angínu.. na vnitřní vytápění taky něco budu mít, ale pro sichr, jestli si nemám vzít třeba přímotop bo tak.. mám 2lůžkovou chatku a stojí mě na 1noc 280/osobu.. takže na celej víkend 1120..

Vloženo
šak já už zimáky mám ;)

máco, je tam fakt teplo v těch chatkách??? ptám se páč beru mladou, tak aby mi tam nezrmzla :)

teplo tam je neboj,na vnitřní vytápění též něco vemu :)

Vloženo
To snad nevíš jak ženu zahřát? Kolik vyjde ta chatka. Přemejšlel jsem, že bych vyrazil v pátek taky.

Nepřemejšlej a doraž ;)

Vloženo

aach jo kluci... škoda že som až z dalekeho vychodu ... velmi rad by som prišiel za vami pozrieť ale nejak mi v tom par veci brani ... a urcite hlavnou prekazkou je tych cca 700km... tak vam aspoň prajem nech vam počasie vydrži aspoň take ake je tu u nas do tych 20 stupnou..

Vloženo

dakie: jj jak si napsal jsem bez auta a ješte mesic budu... auto mi z Italie dorazi domu až 10.11. ....

a to že nedorazim tak budu muset nejak dobehnout na dalšim sraze v Turnove :palec2:

Vloženo

Tak mám rezervovanou chatku z patka na sobotu. Snad to nějak přežiju. Topení příplatek 50,- 130,- za parkovný a budka 560.

No ještě se v pátek zmastíme. Vezmu slivku co mam doma. Trošku jsem ji koštoval a dobrý. To mi bude ale špatně :D :D :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...