Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ne ne ne, Lugo by jel první a udával tón naší cesty :palec:

Vy pane Hrábě na jízdu předjezdce zapomeňte :D

2 all: bo on jezdí jako hoovado :kol-48: a spotřeba je v p*či lol

Já !?!?! Já jezdím pomalu - jenom si vzpomeň jak pomalu jsem jel když jsme jeli z bolky. Vždyť ručička tachometru se ani nehnula z nuly jak byla zaražená o ten čudlík z druhé strany !!!

bobik: jj, kolem 16:20 v Bolce ;) mohli bysme se sejít na Benzině na výjezdu z Bolky.. ale bylo by dobrý, kdybys jel první, páč znáš cestu, já tam minule trošku bloudil :D

pentadius: taky sem na to včera koukal, to zas budem vypadat lol jen sem zvědavej jestli tentokrát vydržíš do rána a ne že půjdeš spát v 10 :p

Lugo, koukej dorazit se speedym ;) ikdyž nevím jak on to teďka bude mít s prací, co?

Dakie: v Bolce budem v 16:23 pač pojedem podle předpisů :p

ty woe já to jezdím dle předpisů za 16 minutek :) od baráku k 13. bráně :p

Dakie: to máš smulu :) prostě pojedem přesně 23 minut :p jinak v pondělí mam dovolenou tak možná zustanu do neděle :palec2:

Upraveno od Art Car Design

Já !?!?! Já jezdím pomalu - jenom si vzpomeň jak pomalu jsem jel když jsme jeli z bolky. Vždyť ručička tachometru se ani nehnula z nuly jak byla zaražená o ten čudlík z druhé strany !!!

Wir kennen seine Papenheime :D

Máro, a to by jste tam byli jen pa/so ? Koukám,že píšeš,že na nedělu kalíme o hodinu dýl tak mě to jen překvapilo lol

Spaní pro tebe je zajištěno i ze so/ne ;)

Samozřejmě, že můžeš odjet kdykoliv (budeš-li střízlivej) :smich:

já mám též v pondělí dovču, ale já zůstávám do neděle už od začátku :p

Pojede se pomalu. šetřim palivo ;) 16:23 vyhovuje.

Loc: 50°25'58.117"N, 14°55'31.349"E

To je dobrý mám to kousek ;)

Upraveno od Mates_XIV

já teď taky jezdím na spotřebu :) od posledního tankování mám spotřebu 6,2 :) 15" sou znát lol super chlapi, kdyby se něco změnilo, mám na vás telefon! ale doufám že všici přijedou včas!

D_a_k_i_e: 6,2 na 15" no fuj velebnosti :kol-128: to i na 17" mam menší spotřebu a to nemam zrovna lehkou nohu na plynu :kol-131:

jinak jestli bude pršet tak jedem krokem, mam sjetý vnitřky :kol-73:

Upraveno od Art Car Design

Dakie co tom áš ža spotřebu? To mam na 16" s benzíňákem menší ...a když jezdim na spotřebu tak skoro o litr :D

já mám též v pondělí dovču, ale já zůstávám do neděle už od začátku :p

taktéž od pátku do neděle,ale v pondělí jdu do rachoty :feve:

Taky jedu od pátku do neděle ... -_-

Co sraz chlapi, kteří jedou ve stejný den stejným směrem?

pentadius: No tak brňáci pojedou hromadně, ne??

A ty Skajine, nejseš jako od Brna ... :kol-48:

Tak to já bych fičel asi v sobotu dom...ale jsem pořád nějakej nemocnej tak nevím nevím.. :feve: když to slyším, bojím se abych se tam neopil a nedorazil lol

Neboj Lugio, my Tě tam vykurírujeme lépe než v Piešťanech :D

já i když jedu pomalu, tak moc paliva neušetřím! :smich:

Kluci, máte úplně dvojčátkovský avatary :smich:

nebuďte ubulený. pátek-sobota je jasno. Sobota odpolko odjezd a strýčkovi na oslavu 50. narozenin. V neděli pudu asi do práce, jelikož jsem ve vorku děsně byzy lol:smich: , protože chci jít v pondělí do školy na přednášky :)

jo a moje účast ohrožena. Snad se zvládne opravit viz téma moje octavia :aggressive:

Ty voe dobrá závada...tak koukej ten krumpl rychle opravit ;)

kucí vy co máte rychlý káry, že budete ohleduplný na nás MPIčkařře a budete po dálnici dodržovat předpisy, že?

..jestli uz je povoleno tech 160 tak samodrejme ano :p

Bude tam nekdo uz v patek? v patek jedu do chomutova takze az pojedu zpatky tak bych se otocil, v sobotu mam uz jinou akci..

D_a_k_i_e: 6,2 na 15" no fuj velebnosti :kol-128: to i na 17" mam menší spotřebu a to nemam zrovna lehkou nohu na plynu :kol-131:

jinak jestli bude pršet tak jedem krokem, mam sjetý vnitřky :kol-73:

woe, si kup new pneu :) si jezdil dlouho bez geošky co :p

Dakie co tom áš ža spotřebu? To mam na 16" s benzíňákem menší ...a když jezdim na spotřebu tak skoro o litr :D

šak všude píšu, že to mám nějaký rozežraný :) ona to dělá ta převodovka z 1,4 víc točí při 130.. vlastně při jakýkoliv rychlosti :) ale zas ve městě jezdím 55 na 4ku a pak jen přidám plyn a jedu :)

nebuďte ubulený. pátek-sobota je jasno. Sobota odpolko odjezd a strýčkovi na oslavu 50. narozenin. V neděli pudu asi do práce, jelikož jsem ve vorku děsně byzy lol:smich: , protože chci jít v pondělí do školy na přednášky :)

jo a moje účast ohrožena. Snad se zvládne opravit viz téma moje octavia :aggressive:

to opravíš, stahovaček je všude hafo ;) zlatej Bobik :p

Bude tam nekdo uz v patek? v patek jedu do chomutova takze az pojedu zpatky tak bych se otocil, v sobotu mam uz jinou akci..

mrtě lidí tam bude už v pátek ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.