Radececek Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Zdravím, mám dálkový centrál na fabii a najednou mi přestaly fungovat blinkry při zamknutí či odemknutí auta. Vše bylo ok a najednou to nejde nevíte proč? A druhý problém, který řeším, že zapnu výstražné blinkry a už se mi je nepodaří vypnout:) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Ako ich potom vypneš?Choď na VAG a vyčítaj chyby. Normálne smerovky ti fungujú? Centrál je origo? Hladal si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radececek Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Zamknu auto a po chvili se to vypne. A hledal hledal nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 no vážno odpovede hádžeš len čo je pravda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radececek Vloženo 19. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Byl to přerušovač výstražných blinkrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.