TomasB Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Kdopak se to se mnou dneska snažil honit po hradecké dálnici? Tmavě modrá OII kombi se začátkem SPZ 7A4. Na pátých dveřích byla černá samolepka OC, teda pokud jsem se nespletl. Od 210 tacho už se ztrácel . A je to pěkný bandita, páč mně po pár km od sjezdu na Bohdaneč dohnal a v Rohovládové mně předjel a na 40tce musel mazat tak 80. Fuj, styď se! A nevěděl, že se Bohdaneč dá projet, i když tam je v Rohovládové značka slepé ulice. Tak jsem zvědav, kdo z vás to byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Teda pánové,taky by mě docela zajímalo,kterej vůl se snažil závodit s nadautem.Přiznejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Jirka : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Hádej mámo kdo to byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 sím sím, já se hlásím, že sem to nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 v tom kraju to byl jedině mILOslAV hEbKý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 aHoJ mILo tADy MiLA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 koukam, ze urovni svych tematu asi nahoru jit nehodlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Bau: on už evidentně dosáhl maxima možného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Ja se prosim chci taky honit s nadautem, ale ony vsecky ty nadauta od 200km/h za sebou nechavaji takovy oblak dymu ze je nevidim :(sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Ale TomasB nemá oktu f dehtu f metle, resp to nebylo to, čím v tu danou onanochvíli jel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 vsak my vime co ma f dehtu octa f metle v f dehtu prece nekouri :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 :doh Prispevek urovne zaka 3.B Nevim kdo je dobytek, kdyz jede po dalnici mozna to vypada podle toho jak jsi to napsal 300km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.