Sam fisher Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Tommy: Minimalne potrebujes panel, předělat zapojení, nakodovat a něco v topení se ještě mění. Možná toho je víc, tohle ale určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy00 Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Co jsem zjistil tak pred face do roku 2008 ma jeden moturek navic a face model ho neumi ovladat.Takze vymenit i kus topeni s modelem o moturek min.Je to skoda ze nejde vymenit jen panel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepy01 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Zdravím vás. mám otázku. Nevíte náhodou někdo jak má vypadat signál PWM do regulačního ventilu klimakompresoru? Hledal sem všude a nic sem nenašel.Jen to že by měl mít frekvenci 500 Hz. Ale jek má vypadat když má jet klima třeba na plný výkon to jsem nenašel. Jde o to že mi klima začne chladit až když je motor ohřátý na 90°C. A nevím jestli náhodou nemám špatný ovladač klimatizace. Díky za pomoc Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 a máš tam dost chladiva? jinak 500Hz je max výkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepy01 Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 chladiva je dost. Nechal jsem ho doplnit. a nenastala žádná změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudák.KV Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 nechej si seřídit teplotní čidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 a jak se seřizujou teplotní čidla? Já myslel, že je to termistor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudák.KV Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 dělá se to přes VAG.Ale zkus restart climatronic přímo v autě včera jsem to udělal a fouká jak sviňa Stačí když zmáčknes econ+foukání na obličej a podržíš 30 sec climatronic se seřídí a dá do původního stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudák.KV Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 tohle pomohlo aspoň mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 jo ty myslíš základní nastavení klapek - servomotorků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudák.KV Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 jasnačka Já nečetl to co psal on spíš jsem jen viděl že mu špatně chladí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepy01 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 (editace) no základní nastavení jsem samozřejmě taky zkoušel. A zase žádná změna.Takže už může byt špatný jen ovladač klimatizace(řídící jednotka) a nebo regulační ventil v klimakompresoru. A to nevím jak to mam otestovat... nový ovladač ani kompresor se mi kupovat nechce jen tak abych to vyzkoušel. Máte někdo nějaký typ jak na to? Editováno: 2. Září 2012, autor: sleepy01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 na 90% ventil kompresoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Zdravim. Při včerejší jízdě mi připadalo, že klimatizace v autě asi nechladí tak, jak by měla. Nedalo mi to a tak jsem ji hodil do "diagnostického režimu" a vyskočila na mě chyba(viz. fotka). Podle hledání se jedná o poruchu kompresoru. Tak se chci zeptat, zda je alespoň malá šance, že to nebude celým kompresorem, ale nějakou jeho součástkou(třeba ex. ventilem. nebo tak)? Četl jsem na foru, že se někomu objevila stejná chyba a bylo to jen ventilem. Dík za info. Octavia II RS Combi, 2.0TDi, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 těžko poradit, at ti někdo natlakuje a změří vykon kompresoru a těstnost rozvodu... a pry často se serou ty topení, je tady o tom u x článku popřípadě na jinym forku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernikus Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Zdravíčko, po výmene chladiča vody mi mechanik oznámil, že na neho vystriekla zmes z klimatizácie, že mám dieru v hadici - konkrétne tú plastovú časť - viď obrázok. Nová stojí niečo cez 200€, je to tá kľukatá čo ide spredu až dozadu. V autoservise mi povedali, že sa to musí vymeniť, ale nedá sa to nejak poriadne zaplátať? Veď je to len tá plastová časť. Radšej sa pýtam než zrobím blbosť. Nemáte s tým skúsenosť? Ďakujem http://postimg.org/image/bppmsf9g5/ Pawouk - tak mi to sem prosím presuň. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Pernikus: Tak s tím ti neporadím... U mě závada odstraněna... Výměna kompresoru, kterej jsem sehnal novej za 5 500Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Hadici bych sehnal starsi na vrakaci, nebudes prece davat 200e za novou, neblazni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Dovolím si použít toto téma, začalo mi jakoby cvakat ve ventilacnim systému, tady na fóru jsem se dočetl že stačí nastavit klimu na výchozí hodnoty klapek. Byl tu i popsán postup na FL, já však mám model 07 ,existuje nějaký takový postup i v mém případě? díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 (editace) Jasne, ze existuje Drzis ECON a k tomu stisknes horni ofuk. Pak pockej asi minutu... Editováno: 30. Květen 2013, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Jeee děkuji pěkně, odpo vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Jeste dodam, ze mne to taky klapalo, tak jsem delal zakladni nastaveni. Je to o poznani lepsi, ale trochu to klape porad. Pres VCDS zadna chyba, Climatronic hlasi na jednom displeji nuly, na druhem nejaky kod. Asi to nema smysl resit, funguje to dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tohle základní nastavení mě také zajímá - někde kolem klimy/ventilace mi také klape, ale není to souvislé klapání - spíš hodně pravidelné zaklepání (vždy cca. 4x, jako když rychleji klepete na dveře) a pak je ticho... a občas se to zase ozve, hlavně když stojím na volnoběh (ale za jízdy to možná neslyším). Bral jsem to jako normál... tušíte co to je? Pomůže to podržení ECON a ofuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Presne tohle mi to delalo. Castecne mi to pomohlo. Zkus a uvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 To camel, přesně jdi to vystihnul,to je přesně co to dělá i me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.