k.o.c.i. Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 čau chlapi, jaký máte názor na tento podvozek? Je to šit nebo kvalita? Díky moc za vaše názory... http://aukro.cz/sportovni-podvozek-stavitelny-fk-skoda-fabia-00-06-i2175090030.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 FK mám na Roomstru a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel borec Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 chtel jsem se zeptat jesti mate nekdo zkusenost s originalnim sportovnim podvozkem v kombinaci s 15 palcovymi koly, pripadne srovnani se standartnim podvozkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splatter Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Chci se zeptat, nevíte jak je nahoře přichycený tlumič u fabie 1.2 tsi? Má být přidělán buďto na tři šrouby nebo na jeden centrální. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Splatter: jeden centrální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splatter Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Tak sbohem super vejškově nastavitelny podvozku http://www.racing-tuning-shop.cz/Detail-Produktu//vyskove-stavitelne-podvozky/jom/skoda/vyskove-stavitelny-podvozek-jo/7080/36278 bylo to hezky si představovat jak spolu brázdíme naše okresky)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 no tak brázdit naše okresky na podvozku od JOMu to je vlastně sebevražda.. nemá smysl investovat do stavitelnýho podvozku za nějakých 6000, nic to nevydrží.. radši chvili šetřit a koupit od kw nebo hr, nebo weitec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forcedracing Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Souhlas s mirekdusek. Osobně bych taky neinvestoval do takovéto varianty a raději si připlatil. Podvozek není nějaká koncovka výfuku. Musí být funkční, ne jen že auto shodí o x milimetrů a je stavitelnej. Musí být hlavně kvalitní. Co už by na autě mělo být špičkový a kvalitní, když ne to, co vás dokáže podržet na cestě a na čem závisí váš život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Já bych chtěl snížit auto bez potřeby mít stavitelný podvozek... Pak bude dostatečné na původní podvozek sehnat kvalitní pružiny a zaměnit je s originálními, ne? Třeba: http://www.mmtuningauto.cz/sportovni-pruziny-weitec-skoda-fabia-ii-rs-5j-1-4tsi-snizeni-30-30mm/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 jestli ti jde o vzhled stačí určitě i pružiny....jízdních vlastností kompletního podvozku však nedosáhneš, seriové tlumiče snížené pružiny uplně 100% nestíhají, auto bude takové rozhoupané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Jak vidíš moje auto, je celé takové jenom "jako"... Dát jen jiné pružiny je trochu prasárna, ale tlumiče bych mohl doplnit později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 v tom připadě proč ne:)...mohu doporučit pružiny eibach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spock Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Dovolim si maly prispevek k tematu. Dlouho jsem premyslel o sportovnim podvozku a nedavno jsem sahl zatim "jen" po pruzinach Weitec -35/-35mm. Vysledek stal ale rozhodne za to, auto mi urcite nepripadne rozhoupane a v zatackach kde jsem se seriovymi pruzinami az nezdrave naklanel a zadek mel snahu vyhazovat, ted drzi jako pribity. Nicmene uz resim i sportovni tlumice a stabilizator aby byl podvozek kompletni a netrpela karoserie. Takze kdo chce auto jen snizit, uplne staci sport. pruziny a seriove tlumice, lepsi jizdni vlastnosti jsou znat. Prilozil jsem fota, prvni 3 jsou pred a dalsi 3 po uprave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribinačik Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 ak by bol zaujem mam na predaj pruziny weitec -35/-35 mm mozem len potvrdit kvalitu po vymene v mojom pripade bola spokojnost maximalna kontakt: pribina-sk@pribina.sk pripadne tel. +421 907 516 704 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 chlapci... koukal jsem na svoje pružiny a mam tam 2 zelený a 2 červený puntíky... a doma se mi válí serie z FRS jedničky ... má to cenu měnit?nevim co ty puntíky znamenají... ale serie a paket do terénu to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinEsco Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Zdravím pánové, potřebuju poradit. Budu kupovat Fabču II, rok 2008, hatchback, sice jen 1,2 51 kW, ale má najeto 26 tis - po strejdvovi. Cenovka lidová. Už mám doma nachystané Kentaury 17". Chci dát i stavitelný podvozek a dát co nejvíc dolů. Našel jsem tento podvozek od JOMu, bude pasovat? Nějak se mi nezdá spodní uchycení tlumiče. Fabča bude doma až za 14 dnů, takže to nemůžu prověřit. Poraďte, prosím, ejstli to bude sedět, ať to můžu objednat. Díky moc http://podvozek.k-tu...abia-ii-5j.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinEsco Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 (editace) Nikdo neporadí? Editováno: 17. Červen 2013, autor: JarinEsco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Dávať 17" kolesá na Fabiu je blbosť. Sú ťažké, a malé kotúčové brzdy vpredu a bubnové vzadu budú pod tým vyzerať smiešne, a hlavne keď to auto má menej valcov ako kolies, tak to bude jazdiť aj na hovno. Treba si uvedomiť, že tie kolesá sú ťažké, a ten malý motor tým bude trpieť, a samozrejme pôjde hore aj spotreba. Ohľadom podvozku sa informuj u predajcu. My tu vešteckú guľu nemáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 To je ilustracni foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 já myslim že nebude pasovat jelikož předface má 3x šroub a face má central na uchycení tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinEsco Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 (editace) Díky za odpovědi. Ale nejspíš počkám, jak bude auto a pak koupím podvozek. Až to uvidím in natura. A vůbec se nebojím toho, že by 17" kola na 51 kW byly něco moc. Editováno: 18. Červen 2013, autor: JarinEsco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 já měl na 1.2 47kW 16/205/45 .. tudíš skoro stejný obvod a v pohodě... na spotřebě to bude znát tak max 0.2/100 .. a pak na ceně gum až budeš kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metas Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 a mas je povoleny v technicaku?bys sis je musel nechat schvalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 (editace) ano v tomto konkrétním autě byly zapsané z výroby 16".Teď mam auto viz podpis a tam jsou zapsané a namontované z výroby 17" Editováno: 18. Červen 2013, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metas Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 v pohode,ted jsem se podival do svého technicaku a mam tam205 45 16 jsem to ani nevedel ,jsem mel do ted v povedomi,ze 15 je maximum,jsem zase o něco chytrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.